Jesper Søndergaard Jensen

Årets løber 2012 Fløng løbeklub

Jørn og Anne-Marie valgte at nominere 4 personer, som kunne løbe med titlen som året løber. Alle 4 løbere har gjort sig fortjent til titlen men vi kunne desværre kun vælge en og de nominerede er:

Kristian Møller Madsen:

Kristian er nomineret fordi der under den stille facade brænder en løbeild. Han løb bl.a. sit første halvmaraton i september og vi håber han får lyst til flere.

Endvidere hjælper han Steen med træningen på vores ny op startede ungdomshold, hvilket vi er rigtig glade for og håber han vil fortsætte med.

Steen Guldbæk Wæde:

Steen er nomineret fordi han er en dejlig og altid glad person som man møder når man løber i Fløng kondi. Endvidere var det Steen der startede vores ungdomshold, som han stadig, trofast træner hver tirsdag.

Jesper Søndergaard Jensen:

Jesper er nomineret fordi han har en dejlig lun humor. Han er dog en meget forsigtig person bl.a. tørlagde han Paris maraton for vand og bananer i 2011, fordi det var så varmt. Endvidere er det ligeledes ham vi skal takke for vores nye flotte hjemmeside.

Kurt Kloth Petersen:

Kurt er nomineret for hans altid gode humør og smittende latter. Han er en suveræn løber og ved Københavns maraton 2012 oplevede vi at Kurt har utrolig stor respekt for sin kone Ghita.  (og sig selv)

OG ÅRETS LØBER ER

Jesper Søndergaard Jensen:

Jesper er med sit vindende væsen og sin lune humor en afholdt person i Fløng Kondi, derudover er han ikke kun en god løber men også en ørn til edb, hvilket kan ses på klubbens nye hjemmeside som er Jespers værk. Jesper er også god til hurtige beslutninger og lader gerne sine medmennesker tænke selv.

Historien i Paris går på at Jesper næsten ikke kunne lukke sine bukser fordi han var så fuld at bananer og vand, som han havde indtaget under maratonet.