Is of gaat uw organisatie over op Het Nieuwe Werken? Wonen uw medewerkers in de regio Noord Holland en hebben zij last van de filevorming op de A7, A9 en de A10 bij de Coentunnel als zij naar kantoor gaan? Overweegt u om uw vierkante meters bedrijfsruimte te reduceren? Werkt u regelmatig in projectgroepen al of niet samen met andere organisatie's? Dan is onze bedrijvenbundel nu nog een onbekend fenomeen, maar na het lezen van dit bericht, interessant voor u.
 
De bedrijvenbundel draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers. Hen blijft de dagelijkse gang in de file bespaard of ze hoeven niet in de overvolle treinen. Zij hebben een uitwijkmogelijkheid wanneer de thuiswerkplek niet de nodige rust biedt en u bespaart uw afdelingen - secretarieel en facilitair - tijd in het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen, tenslotte is de locatie al bekend en betaald en kunnen de ruimtes gereserveerd worden via ons formulier. Voor de flexwerkplekken is reserveren natuurlijk overbodig.

Uw winst is besparing van:
  • reistijd en -kosten
  • parkeerkosten
  • facilitaire kosten
  • organisatietijd en -kosten
Biedt u uw medewerkers een flexibele werk-, en ontmoetingsplek? 

De bedrijvenbundel is een bedrijfsgerichte abonnementsvorm van onze faciliteiten waar al uw medewerkers gebruik van kunnen maken: werkplekken, vergaderruimte, training-, en workshopruimte op basis van de diverse bundels. Het gebruik van de faciliteiten uit uw bundel worden afgeschreven per gast op basis van werkelijk verbruik. Het is mogelijk om personeel van andere organisaties uit te nodigen binnen deze bundel, zodat men samen kan werken, vergaderen en overleggen op de FlexWerkplaats.

Wij hebben bundels vanaf 150 uur per maand, welke gelijk staan aan één fte (fulltime-equivalent). Wij werken met een jaarabonnementen. Zo heeft u uw facilitaire kosten volledig in beeld en onder controle. 

Vanzelfsprekend lopen de gemiddelde kosten af bij toename van uw behoefte.

Voorbeeldbundels geldig voor ál uw personeel voor het gebruik van de flexwerkplekken, vergaderruimte, training- of workshopruimte op basis van maandverbruik. Ondergenoemde prijzen gelden voor het afsluiten van een jaarabonnement:

150 uur    a 8,50 euro per uur
300 uur    a 8 euro per uur
450 uur    a 7,50 euro per uur
600 uur    a 7 euro per uur

Heeft uw organisatie behoefte aan een grotere bundel bijvoorbeeld omdat veel van uw medewerkers in onze regio woonachtig zijn? 
Zijn er verhuisplannen, waardoor een tijdelijke behoefte ontstaat naar een andere werkplek? Nog andere wensen? 
Neemt u dan contact op met de eigenaar Monique Anröchte 075 - 737 01 89 om deze te bespreken? Er is meer mogelijk dan u denkt. Wij zijn flexibel.
 
U kunt ons ook via het formulier uw vragen stellen of verzoeken om een contactmoment. U krijgt dan dezelfde dag bericht. Bent u benieuwd naar de FlexWerkplaats, dan nodigen wij u uit om onze flexwerkplekken gratis een dagdeel te ervaren. 

Kijkt u nog even rond op de site naar onze industriële huisvesting aan de Zaan: Pakhuis Saigon en de comfortabele werkplekken, vergader-, en workshopruimte?

Ons aanbod geldt ook voor organisaties in onze regio die hun vierkante meters willen terugbrengen of werken met interim/freelance personeel voor wie een werkplek binnen de huidige huisvesting niet passend is.

Veerdijk 40 F+G | 1531 MS Wormer (NH) | Contact |  KvK 34388568 0000 Bank 4711860 BTW NL822158012801