Hutch

Het verhaal van Hutch (in Memorium)

En dan is er Hutch. Hutch is een Spaans adoptiehondje, een mix Podenco. Naast onze 3 flatcoats hebben we sinds 28 januari Hutch.

Hutch kwam eigenlijk per toeval bij ons wonen. Zoals wel vaker was ik op Facebook rond aan het surfen. Ineens zag ik een foto van 2 kleine leuke puppies.
Aangezien ik nogal met hondjes begaan ben was mijn interesse gewekt en ging het verhaal lezen. Het bleek dat de 2 puppies Starsky en Hutch in Spanje verbleven. 
Dus na overleg thuis en met Let’s adopt besloten we om een pup te laten komen. We kozen voor Hutch. Hutch bleek een nierprobleem te hebben en dat werd ons eerlijk verteld. We kregen tijd om erover na te denken en als we zouden besluiten om hem niet te nemen begrepen ze dat ook.
We hebben het er thuis over gehad en vonden allemaal dat hij wel een leventje tussen de flatjes verdiend. En inderdaad al zou hij niet zo oud worden hij toch een mooie tijd zou hebben. Dus konden we alles regelen om hem vanuit Spanje hier te krijgen.
Alles bij alles kon het ons niet snel genoeg gaan. En omdat het moeilijk was om vanuit Spanje een vlucht te regelen om hem hier te krijgen bood ik aan om hem zelf te gaan halen in Valencia.

Ze waren alle twee verwaarloosd en Hutch was zelfs zo ziek dat hij bijna dood was. Lees hier zijn verhaal op LET’S ADOPT GLOBAL.
Na dit gelezen te hebben hebben we het er thuis over gehad en kwamen tot de conclusie dat we de hondjes wilde opvangen.
Dus besloten we contact te keggen met Let’s adopt global. Na een paar dagen kwam het nieuws dat ze puppies graag aan ons toevertrouwde. Maar nu kwam de twijfel…..2 pups. Alle twee een verleden….zouden ze zindelijk zijn…..zouden ze slopen…zouden ze alleen kunnen zijn...enz