Aangepaste wedstrijdkalender zomerseizoen 2019-2020

Het is dan toch gelukt! Een zomercompetitie is een feit! Zoals in elke situatie momenteel zullen we het ook op wedstrijdvlak nog even met tal van beperkingen & eventuele richtlijnen moeten doen.
Onderstaand vind je de kalender voor alle categorieën samen terug.
Hou er rekening mee dat er bij èlke wedstrijd ènkel wordt gewerkt met voorinschrijvingen! Dit geldt ook voor "Open" wedstrijden. Wees er tijdig bij want de plaatsen zijn beperkt!

De jeugd (Ben, Pupil, Min) krijgt voor elke wedstrijd een mail met concrete info, afspraken, naam van de aanwezige jeugdtrainer, een link naar de website van de organiserende club & de inschrijvingslink toegestuurd. Ook kunnen jullie zich via jeugdtrainster Vinciane inschrijven. Heb je alsnog vragen? Aarzel niet om ons via de gekende kanalen te contacteren of je tot een trainer te richten.

De oudere categorieën (vanaf Cadet) kunnen de wedstrijdinfo op de website van de desbetreffende organiserende club terug vinden. Uiteraard posten wij ook info & updates via onze eigen website & facebookgroep.

ENKELE BELANGRIJKE WEETJES:
Niet vergeten:                                                                                                                                                             
    - Clubtrui
    - VAL Borstnummer + Sluitspelden (4)
    - Spikes
    - Gewone atletiekschoenen
    - Aan de weersomstandigheden aangepaste kledij
    - Eventueel een versnapering & voldoende drinken

Wees steeds min. 1 uur vòòr jouw 1ste discipline aanwezig. Indien dit voor de jeugdatleten niet lukt, verwittig de aanwezige trainer. Er wordt per wedstrijd op voorhand gecommuniceerd welke jeugdtrainer er onze jeugdatleten zullen begeleiden.

Via volgende LINK vind je de volledige VAL-wedstrijdkalender terug.