Home‎ > ‎

Trends en Marktontwikkelingen

Het voeren van een boekhouding, het doen van BTW-aangifte en het doen van de aangifte inkomstenbelasting is verplicht voor een onderneming in Nederland. Bij reguliere boekhoudbedrijven krijgt u daarnaast ook nog beperkt zakelijke adviezen

Uiteraard levert FiscAdm deze dienstverlening aan ZZPers, eenmansbedrijven en Vennootschappen Onder Firma.
Echter ... FiscAdm doet meer. Wij geven niet alleen zeer uitgebreide zakelijke adviezen maar het is bij ons ook mogelijk om van ons, op aanvraag, ook adviezen en ondersteuning op privé gebied te krijgen. 

FiscAdm speelt professioneel in op deze behoefte door haar klanten flexibele ondersteuning te bieden.

Hiermee gaan wij verder dan andere boekhouders, administratiekantoren en accountants.
Bij FiscAdm kunt u er vanuitgaan dat u nooit meer met de handen in het haar zit en dat u volledig ondersteunt wordt.

In de bedrijfsfilosofie van FiscAdm staat mensenwerk en samenwerking centraal. 
Dit staat voor hoogwaardige dienstverlening van goed opgeleide specialisten waarin de in te zetten expertise wordt afgestemd op de vraag

Deze visie blijkt aan te sluiten op de grote behoefte aan professionele begeleiding.

Het Netwerk

Dankzij een zeer uitgebreid netwerk kan FiscAdm u op verschillende gebieden van dienst zijn. Hierbij brengen wij u in contact of laat u ons de contacten verzorgen, met kwalitatieve specialisten, met dezelfde normen en waarden, die aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Denk hierbij onder andere aan: marketingbedrijven, incassobureaus, deurwaarders, advocaten, enzovoorts. Rob de Laat: " Organisaties polderen te veel rond het thema inhuur. "