FirUJIciència 2017

Enguany tornem a celebrar una nova edició de FIRUJICIENCIA, la trobada de grups investigadors i divulgadors de la ciència des d’infantil fins la universitat. Serà el proper 6 d’abril d’10 a 13 h. al Pavelló polisportiu de l'UJI


L’organitzem algunes persones de les àrees de Didàctica de les CC.SS. i Didàctica de les CC.EE. de la FCHS, dels departaments de Química Inorgànica i Orgànica i del Departament d’Enginyeria Mecànica i Construcció de de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l’ (ESTCE), i del CEFIRE de Castelló. A més, col·labora el Departament d’Educació, les facultats FCHS i ESTCE, el Servei de Comunicació i el Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa.

Per a nosaltres seria un plaer que t’animares a participar. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Pots fer-ho de moltes formes:

1. Col·laborant en l’organització (envia’m un correu i xarrem).

2. Preparant una activitat a exhibir durant la Fira (cal enviar la fitxa de participació adjunta, abans del 15 de febrer del 2016 fins completar l’aforament).

3. Visitant la Fira junt als alumnes (cal enviar la fitxa de visita adjunta abans del 15 de març fins completar l’aforament) o de forma personal o familiar.

4. Fent difusió de l’esdeveniment.

Enric Ramiro, en nom de la Comissió organitzadora