FIN-IFHE

Tervetuloa FIN-IFHE:n kotisivulle!
 
FIN-IFHE on kotitalousalan asiantuntijoiden yhteistyöverkosto. Se on yhdistävä linkki maailmanlaajuisen kotitalousalan kattojärjestön (IFHE) sekä sen suomalaisten organisaatio- ja henkilöjäsenten välillä.

International Federation for Home Economics (IFHE) on kansainvälinen kotitalousalan asiantuntijajärjestö. Sen jäseninä on kotitalous- ja kuluttaja-alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Organisaatiojäseninä on muun muassa tutkimusyksiköitä, oppilaitoksia ja kolmannen sektorin toimijoita. Myös yritykset voivat liittyä jäseniksi.

IFHE-logo


FIN-IFHE:n neuvottelukunnan muodostavat suomalaiset organisaatiojäsenet edustajineen. Jäseniin pääset tutustumaan Jäsenet-sivulla.

Sekä organisaatio- että henkilöjäsenet pääsevät osallistumaan IFHE:n kansainväliseen toimintaan, kuten työryhmien työskentelyyn. Jäsenet saavat säännöllisesti sähköpostilistan kautta kansainvälistä tietoa tapahtumista, projekteista ja työ- ja harjoittelupaikoista kotitalousalalla. FIN-IFHE julkaisee jäsenistölleen kaksi kertaa vuodessa oman uutiskirjeen, jossa jäsenet kertovat omista hankkeistaan ja johon kootaan maailmanjärjestön keskeiset kuulumiset.
 
FIN-IFHE:n jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen finifhe(a)gmail.com.
 
Lisätietoa kansainvälisen järjestön toiminnasta voit lukea IFHE:n kotisivuilta.