ONDERZOEK

Stichting GODOGOOD starte deze filmklusjes sites om meer in contact te kunnen treden met mensen vanuit de filmwereld, journalisten en mediagerichte zaken te kunnen overzien en het verschil te kunnen maken door middel van beeld en geluids-registraties door bestaande onderzoeken te onderzoeken en het aanbod van mensen in de media te kunnen overzien en catagoriseren.
Het idee om mensen te helpen aan een filmklusje, maar ook om productie-maatschappijen te helpen aan nieuwe medewerkers en vrijwilligers heeft de vraag van een nieuwe app opgewekt. Hiervoor zoeken we samenwerkingen om dit te kunnen realiseren.
De initiator : Stijn Gabeler zal in 2016 wederom de IBC bezoeken in de RAI om ook daar weer een verslag te doen van de huidige ontwikkelingen in de wereld van mediazaken, broadcasting, fotografie en filmen en het online publiceren.

Het onderzoeken van de mensheid, de wereld, de beweging van energie of het communiceren en creëren van nieuwe innovatieve veranderingen is een interessante opdracht,...

Filmklusjes@gmail.com zoekt samenwerkingen die willen werken aan onderzoeken en op een vrijwillige basis in contact willen treden  met mensen uit de buurt, contacten in de stad of regio en landelijk en internationaal een impact willen hebben op de veranderings-economie, maakbare wereld, de realisatie van verbeteringen en vernieuwingen die de wereld en de mensheid mogen dienen in een gezonder leven, gelukkiger leven en een gezellig en goed bestaan.Ben jij een student? Werkzoekende? Bereid om vrijwillig je in te zetten binnen de werkgroep van FILMKLUSJES ONDERZOEKEN, stuur dan een mailtje of neem direkt contact op met de initiator via telefoon +31622869860
Bel, Sms of whatsapp gerust en maak met dit initiatief contact en eventueel vervolg afspraken om te kunnen participeren.

Kijk ook eens op http://www.WieWaarWat.TV

en zie het onderzoek omtrent Europese samenwerkingen en Media-zaken via :

de werkgroep plus770H@ zet zich in om onderzoeken in Nederland te stimuleren
+770H is een omkering van het woord HOLLAND, daarom de hastag #plus770H voor Innovaties en gerichte zaken die in Nederland worden ontwikkeld.
Een kennisnetwerk voor onderzoekers, journalisten en wetenschappers.
Comments