ONDERZOEK

Samenwerken is leuk, ... dingen onderzoeken, testjes doen, spelen en proberen en leren van elkaars ervaringen.
Kan je een banaan op een sinaasappel leggen?
Wanneer valt iets?
Hoe gezond is een appel? Kunnen mensen zichzelf genezen?

Zoveel vragen waar we een antwoord op willen vinden.
Hoeveel bruggen zijn er in de wereld?
Wat is de langste brug?
zie ook #BridgePlanking

YouTube-video


Als journalist doet Stijn Gabeler onderzoek naar het gedrag van mensen, groepen, netwerken, landen en culturen en religies, maar ook naar het welzijn van dieren, ... Gedragspatronen, Effecten van materialisme op ons denken en doen, wat we als waarheid zien en wat de werkelijke waarheid is.
Feiten tegenover cijfers die niet kloppen.
Keuzes en kansen tegenover een maakbare maatschappij vol planning en dwangmatigheden. Vrijheid en wat is dat? Maar ook de EU en hoe kunnen we meer samenwerken aan de gewenste verbeteringen?
Journalistiek kost tijd, energie en veel moed en doorzettingsvermogen.
Ook is het handig om informatie te delen met andere journalisten en afspraken te maken wie wat onderzoekt.
Via filmklusjes.nl hopen we journalisten met elkaar te verbinden en daarmee onderzoeken te versnellen en te verbeteren. Research is een 
wetenschappelijke term voor onderzoek doen naar mogelijke feiten en een gerichte aanpak is hierbij vereist. zie onderzoeksjournalistiek

Een opkomende werkmethode is datajournalistiek, de aanduiding voor het via datamining doorzoeken van (grote) digitale gegevensbestanden, op zoek naar nieuws en verbanden. Hierdoor kunnen modellen gecreëerd worden die het gedrag van mensen of systemen kan voorspellen.

YouTube-videoYouTube-videoStichting GODOGOOD starte deze filmklusjes sites om meer in contact te kunnen treden met mensen vanuit de filmwereld, journalisten en mediagerichte zaken te kunnen overzien en het verschil te kunnen maken door middel van beeld en geluids-registraties door bestaande onderzoeken te onderzoeken en het aanbod van mensen in de media te kunnen overzien en catagoriseren.
Het idee om mensen te helpen aan een filmklusje, maar ook om productie-maatschappijen te helpen aan nieuwe medewerkers en vrijwilligers heeft de vraag van een nieuwe app opgewekt. Hiervoor zoeken we samenwerkingen om dit te kunnen realiseren.
De initiator : Stijn Gabeler bezoekt sinds 1999 als online journalist met eigen stichting : Genaamd...,,STICHTING GODOGOOD'' vele meetups, workshops, projecten, festivals, evenementen, mediabeurzen en goede doelen en heeft in 2014, 2015, 2016 en 2017 de grootste mediabeurs de IBC bezocht en zal in 2018 de IBC in de  RAI wederom bezoeken om ook daar weer een verslag te doen van de huidige ontwikkelingen in de wereld van mediazaken, broadcastingen , fotografie en filmen en het online publiceren.

Het onderzoeken van de mensheid, de wereld, de beweging van energie of het communiceren en creëren van nieuwe innovatieve veranderingen is een interessante opdracht,...

Filmklusjes@gmail.com zoekt samenwerkingen die willen werken aan onderzoeken en op een vrijwillige basis in contact willen treden  met mensen uit de buurt, contacten in de stad of regio en landelijk en internationaal een impact willen hebben op de veranderings-economie, maakbare wereld, de realisatie van verbeteringen en vernieuwingen die de wereld en de mensheid mogen dienen in een gezonder leven, gelukkiger leven en een gezellig en goed bestaan.Ben jij een student? Werkzoekende? Bereid om vrijwillig je in te zetten binnen de werkgroep van FILMKLUSJES ONDERZOEKEN, stuur dan een mailtje of neem direkt contact op met de initiator via telefoon +31622869860
Bel, Sms of whatsapp gerust en maak met dit initiatief contact en eventueel vervolg afspraken om te kunnen participeren.

Kijk ook eens op http://www.WieWaarWat.TV

en zie het onderzoek omtrent Europese samenwerkingen en Media-zaken via :

de werkgroep plus770H@ zet zich in om onderzoeken in Nederland te stimuleren
+770H is een omkering van het woord HOLLAND, daarom de hastag #plus770H voor Innovaties en gerichte zaken die in Nederland worden ontwikkeld.
Een kennisnetwerk voor onderzoekers, journalisten en wetenschappers.
Comments