Welkom


Mijn passie is om kinderen te laten ervaren wat hun kracht is.

Welkom bij KAREIMA.
Kareima is een praktijk voor kindercoaching en Reiki. De naam Kareima is opgebouwd uit drie woorden namelijk;
Karma: de letterlijke betekenis is handelen of actie. Karma wordt ook de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt en op een (later) tijdstip een gevolg heeft.
Reiki: zie hiervoor verder op mijn website.
Maria: dat ben ik..Sinds mijn jeugd heb ik altijd al graag met kinderen willen werken. Kinderen zijn ontwapenend en echt. Ze staan nog dicht bij hun gevoel en kunnen nog ongedwongen plezier maken en genieten. Dat heeft me altijd geboeid!

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en twee schatten van kleinkinderen. In 1980 heb ik de pedagogische academie afgerond en diverse banen gehad. Ik heb vooral veel met kinderen gewerkt. Als gastouder bij gezinnen maar ook bij mij thuis heb ik kinderen een veilige plek kunnen bieden. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij de buitenschoolse opvang gewerkt met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze doelgroep spreekt me erg aan en ik wil deze kinderen graag helpen om krachtigere mensen te worden. De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd waaronder Reiki 1 en 2 en de opleiding tot kindercoach. Ik kan me inmiddels, doordat ik nog enkele cursussen heb gevolgd, specialist noemen in hooggevoeligheid. Ook heb ik onlangs de cursus traumaverwerking afgerond, waarin ik de mogelijkheden heb geleerd van het toepassen van EMDR therapie bij volwassen zowel als bij kinderen.

Al deze kennis en een rugzak vol (levens)ervaring zullen me goed van pas komen tijdens het coachen van kinderen.

Maria Egelmeer

Kwikstaart 21

4872RD Etten-Leur

0653268458