IJsselmeer Fiets Kampeer Tocht

De IJsselmeer fiets kampeertocht 2015 was een groot succes. Op Hemelvaartsdag vertrokken 70 deelnemers voor het rondje om het IJsselmeer. In 3 dagen het IJsselmeer rond fietsen met Hemelvaart en onderweg kamperen. Het was weer erg gezellig. 

Heb je zelf foto's gemaakt voor op de website of een leuke ervaring? Of wil je ons laten weten wat je vond van de BBQ in Marknesse? Mail het naar Babette: babette.hendrikse@hotmail.com. 

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de gezelligheid en sportieve prestaties.

René wil na 17 jaar de organisatie van de tocht graag overdragen aan een opvolger. Omdat Venry gaat verhuizen naar Zuid-Frankrijk en Babette het PR deel ook graag wil overdragen, zoeken we opvolgers. Kan jij iets voor deze leuke tocht betekenen of heb je ideeën? Laat het ons weten en mail naar babette.hendrikse@hotmail.com. 

Natuurlijk willen we volgend jaar weer een 3-daagse fietstocht rond het IJsselmeer. Via deze website houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Namens de organisatie,

groet René, Venry en Babette

Het laatste nieuws van de IJsselmeer fiets kampeer tocht

17/5/2015: Helaas zit het rondje er weer op, het was in ieder geval erg gezellig. Zie hierboven meer informatie.

21/4/2015: Met het mooie weer van de laatste weken hopen we dat iedereen aan het trainen is en alvast voorpret heeft voor de IJsselmeerfietstocht. René is bezig met het bestellen van de diverse benodigdheden en het maken van de reserveringen. Helaas is Ron, de uitbater van de camping waar we de eerste nacht overnachten (in Stroe) vorig jaar overleden. Met zijn opvolger regelt René nu de overnachting, en als het mogelijk is de optie om te ontbijten.

We zien jullie over drie weken!

29/3/2015: De eerste 65 inschrijvingen zijn binnen, dus er kunnen nog meer deelnemers mee, en inschrijven kan nog. Dit jaar proberen we Mona als sponsor te werven voor een lekker toetje op de eerste dag, omdat Maureen, 12 jaar, vorig jaar op haar fiets van Mona heeft meegereden. Als dit lukt lees je het snel op deze website.

9/3/2015: Sportieve en gezellige voorbereiding? Huur eens een tandem! Enkele IJsselmeer fietskampeerders gingen op pad. Het is niet duur en ze zijn overal te huur, bijvoorbeeld bij de Dolfijn in Mook.

18/2/2015: De eerste 30 inschrijvingen zijn binnen! Heb jij je nog niet ingeschreven? Maak het dan snel in orde, dan weet je zeker dat je mee kan fietsen. Het inschrijfformulier staat hier onderaan de pagina. Op de nieuwe BBQ in Marknesse hebben we al veel positieve reacties ontvangen, leuk!

26/1/2015: De inschrijving is geopend, kijk bij het tabblad inschrijving en schrijf je snel in. Ten opzichte van voorgaande jaren is er een leuke verandering, dit jaar is er op de tweede dag 's avonds namelijk een gezellige BBQ in Marknesse. Een extra reden om in te schrijven dus!

15/1/2015: De inschrijving voor 2015 gaat bijna van start! Zorg dat je er op tijd bij bent, en schrijf je ook in. Heb je fietstips, foto's van vorig jaar of andere suggesties? We ontvangen ze graag. Stuur ze naar: babette.hendrikse@hotmail.com en ze komen op deze website.

IJsselmeer fiets kampeertocht 2014
fietsen

IJsselmeerfietstocht 2014
gezellig met een groep zijn

Kamperen tijdens de IJsselmeer fiets kampeer tocht
kamperen

eten in Stroe
lekker eten

mooie route  
mooie route

gezellig ontbijten
lekker ontbijten


Subpagina''s (2): Foto's Verslag