Hallo wij z
ijn Job (13), Lévi (10) en Jacques (51)  na het succes van 2008 waarin Jacques van Pau naar La Coruna in noord spanje is gefietst en het gezamelijk fietsen van het Fietserspad hebben we het plan gemaakt om in 2009 van de Arena in Verona naar het Coloseum in Rome te fietsen.We doen dit aan de hand van de boekjes van Hans  Reitsma. zie ook:www.reitsmaroutes.nl
We vliegen van Amsterdam naar Verona en pakken daar de route op. Als we bij Bologna zijn maken we een tussen stop en gaan naar het Ferrari museum in Maranello. Daarna steken we de Appenijnen over richting Florence. Afhankelijk van de conditie en de vorderingen maken we daar een keuze of we de lichte of de zware variant van Reitsma's route verder nemen. De site is qua indeling gebaseerd op de etappes zoals aangegeven in de boekjes van Reitsma. De pagina's zijn al aangemaakt en worden tijdens de rit aangevuld met foto's en verhalen. De plaatsen waar we overnachten kan afwijken van de kaartjes, de slaapplaats is natuurlijk wel op de kaart te vinden.
Een reactie op onze belevenissen stellen we zeer op prijs! Stuur een mail naar:  fietsertjes2009@gmail.com We zijn misschien niet elke dag in staat om de site bij te werken of te reageren op je mail.


Diapresentatie van de Arena naar Colosseum tour 2009


Klik op de dia's om ze groter te kunnen bekijken.Stuur je reactie naar :
fietsertjes2009@gmail.com