Fibromyalgie behandelen vanuit nieuw inzicht


YouTube Video

Fibromyalgie behandelen kan, als je de moderne inzichten vanuit de neurobiologie en de beweginswetenschappen naast elkaar inzet. De behandeling die we ontwikkelden heeft als kenmerk effectiviteit bij afwezigheid van storende bijwerkingen. 

Na jarenlang patienten met chronische pijnen zoals fibromyalgie behandeld te hebben, hebben we deze nieuwe behandelmethode ontwikkeld, die steunt op drie pijlers:

1 Fibromyalgie behandelen via nieuwste farmacologische inzichten

Dit leidt tot de behandeling van fibromyalgie met verschillende biologisch actieve stoffen invloed uitoefenen op het evenwicht in het lichaam dat gestoord is. Zoals met het natuurlijke pijnstillende supplement PeaPure. Inmiddels, sinds 2013 is namelijk bekend geworden dat bij fibromyalgie veel pijn in de spieren gevoekd wordt, omdat er tekort is aan de natuurlijke pijnstiller palmitoylethanolamide (PEA). Palmitoylethanolamide is beschikbaar als het supplement PeaPure, dat in Nederland verkregen kan worden. PeaPure is makkelijk te betrekken via de internet organisatie en organisatie die het ontwikkeld. Het is door die recente studie dus geheel logisch om het tekort in de spieren bij fibro patienten te compenseren door het geven van het supplement PeaPure. 

Verder zetten we bij de behandeling van fibromyalgie ook vaak bijwerkingsvrije pijnstillende cremes in, die de oppervlakkige huidzenuwtjes tot rust brengen, en die bepaalde pijnstillende en zenuw-rustgevende stoffen bevatten. Deze speciale cremes werken vaak erg goed, en worden speciaal voor ons door een gespecialiseerde apotheker gemaakt. Op de website www.stopdepijn.com staan verdere bijzonderheden.

2. Fibromyalgie behandelen via de nieuwste neurobiologische inzichten 

De nieuwste neurobiologische inzichten steunen onze behandeling en leiden tot het inzetten van natuurlijke supplementen naast peaPure, die verder de energie stofwisseling ondersteunen en de gevoelens van chronische vermoeidheid tegengaan. Ook de slaap kan daardoor verbeteren. Vermoeidheid, slecht slapen en chronische pijnen komen bij fibromyalgie namelijk vaak samen voor.

3. Fibromyalgie behandelen via de nieuwste inzichten vanuit de bewegingswetenschappen.

Dit leidt tot een aantal simpele oefeningen en een speciaal oefeningssysteem via begeleiding van fysiotherapeuten.

Deze gecombineerde aanpak helpt vaak patienten uit hun fibromylagie staat. In de volgende pagina worden enkele details van deze nieuwe geintegreerde benadering uiteengezet.