Festival of planet Earth

Prilika koja se ne sme propustiti

TOP BILDING TEAM PROGRAM:
Obradujte vaše zaposlene, ili vaše ukućane sa fenomenalnim programom posete aerodromu.
Program uključuje:

* Posetu Muzeju vazduhoplovstva. Razgledanje u pratnji stručnog vodiča. Prikazivanje aktuelnog filma. Fotografisanje prilikom ulaska u avion.

* Vožnju na profesionalnom simulatoru letenja, sa 1060 mogućih simulacija. ( nevreme, magla, sneg, propadanja, otkazivanje motora, pad pritiska, prinudno sletanje, kvar pri poletanju...)
Biranje leta prema jednom od 800.000 aerodroma. (Popularno: Let iznad Beograda, let do Tivta, let do Soluna ili Pariza.) Na letovima ćete biti prilagođeni realnim vremenskim uslovima, a kroz pilotsku kabinu ćete videti realne slike leta. 
Fotografisanje sa pilotskom kapom i izrada vaše fotografije u punom koloru na A4 formatu. 
( zgodno za priređivanje izložbe u vašem poslovnom prostoru... ili za ukrašavanje zida sobe, ili kao originalni poklon )
Boeing 737-800. Budite kapetan aviona! Podignite adrenalin na maksimum.

* Odličan kolektivni ručak uz muziku. U trajanju od 2-3 časa.
Cena za sve navedeno već od 1250 din.

MOGUĆNOST ORGANIZOVANJA PROFESIONALNE PRESS KONFERENCIJE I POSLOVNE IZLOŽBE U MUZEJU !
( Ako hoćete kvalitetnu medijsku zastupljenost, tamo je pravo mesto za Vas.)  
 *mogućnost organizovanog prevoza.

PRIJAVE I REZERVACIJE NA TEL: 064 536 1479

 
ПОСТАНИТЕ " КАПЕТАН ЛАЂЕ "

Организујте вашу свечаност на броду !
Пловећи Савом и Дунавом, укључите сва ваша чула. Пролазећи поред великог и малог "Ратног острва" ,  две последње оазе нетакнуте природе, водом раздвојене од урбаног језгра престонице Србије. Са острва, према југу и југоистоку пружа се поглед на заштићену Београдску тврђаву и прати се силуета старог Београда са истакнутим звоником Саборне цркве. Ка северозападу, линију воде Дунавца следи уређени кеј са старим центром Земуна, којим доминира кула на Гардошу, а динамична панорама високих солитера, изграђених после Другог светског рата, прати обалу до ушћа Саве. Површински слојеви Великог и Малог ратног острва су алувијалне творевине реке Дунав, те представљају терестричне екосистеме у широј зони речног утицаја. Бујну вегетацију граде водене и мочварне заједнице, као и заједнице поплавних шума беле врбе, бадемасте врбе, крте врбе, црне тополе, зеленог јасена и багремца. Развијена вегетација и постојање већих водених површина омогућавају да се на овим острвима храни, гнезди и размножава значајан број врста птица од међународног значаја. На острву се могу видети патка пупчаница, патка црнка, жута плиска, мали гњурац, жута чапља као и многе друге значајне врсте птица.
Ихтиофауна је заступљена врстама које насељавају воде Саве и Дунава. Оне у периоду мреста залазе у привремено оформљене или сталне баре на самом острву, или у његово приобаље богато воденом и ритском вегетацијом. Изолован од антропогених утицаја, овај локалитет на коме се одражава динамика промене водостаја Дунава, проглашен је и природним рибљим плодиштем.... Код централне бове која означава улазак Саве у Дунав, баците новчић за срећу... По договору , можемо да организујемо и пут до ВИНЧЕ, посету матријуму Ермила и Стратоника у Брестовику, првих хришћана Београда из 315.године ; посету "Смедеревској тврђави" , као и одличан ручак у Орашцу... ( Брод + бус )

 Основни програм укључује :
* вожњу бродом уз водича по Београду
* ручак на сплаву уз музику
* поклон сувернир
Цена по договору.

*Могуће је и само крстарење Београдом по цени од 600 дин. за 1 час  или
* Крстарење са вечером по цени  већ од 1.200 дин.
 

Comments