Предузетници препоручују! www.etno.online ,КАКО ЈОШ ПОВОЉНИЈЕ? или бесплатно?

                 " РАДИОНИЦА ДУШЕ "
 ГАЛЕРИЈА СЛИКА, локал бр.17 у приземљу Сава центра, ( Код статуе "Бизона" ). 30 година у Сава центру! 
ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Опремите вашу галерију, пословни простор, хотел, стан...са довољним бројем графика реномираних сликара и добићете оригинал слику на поклон!
Др Момчило-Моша Тодоровић, галериста и дипл.психолог.Са својом издавачком кућом и уметничком галеријом приредио је више од 150 самосталних изложби у земљи и иностранству.Аутор је мултимедијалних монографија; Паје Јовановића, Саве Шумановића, Петра Лубарде, Миће Поповића, Воја Станића, Оље Ивањицки, Момчила Антоновића, Бранка Миљуша, Љубодрага Јанковића, Уроша Тошковића...   
"Фестивал планета Земље"

Удружење родитеља ОШ "Јован Дучић", локал бр.16 у приземљу Сава центра.
ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Уплатите донацију за наше услуге или робу у вредности мањој од стварне вредности, и по нашем статуту, са 55% од остварене добити ми ћемо финансирати школе и вртиће. 
Тел: 064 536 1479
Сајт: www.etno.online ,           www.ethno.org.rs
email:sale.sreckovic@gmail.com
Пример: Купите пресу за цеђење цитруса са  попустом, од наших сарадника фирме "КАЛИН" и ми ћемо од добити са 55% да финансирамо школе.
Или учествујте у такмичењу за највећи број лајкова на страници https://www.etno.online
 и освојте фрижидер потпуно БЕСПЛАТНО, а наши сарадници ће нама уплатити донацију, од које ћемо са 55% да финансирамо школе и вртиће. 

Rezultati koje ćemo tokom programa ostvariti biće vidljivi i lako merljivi. To ćemo postići redovnim organizovanjem javnih časova koji treba da posluže kao svojevrsna retrospektiva rada predviđenog planom i programom
STUDIO GLUME: CHARLIE
https://sites.google.com/site/festivalofplanetearth/https-sites-google-com-site-danplanetezemlje

BEO - SELIDBE:


Comments