L'associació‎ > ‎

Magdalena 2013

La Asociación de Festes de Carrer, como es habitual y lleva realizando en los ultimos años, esta presente en las fiestas fundacionales de la ciudad, asistiendo y participando activamente en los principales actos que desde el Patronato de Fiestas se programan. 

Ofrena de flors a la Mare de Déu del Lledó

Un dels actes més representatius e importants de la setmana de la Magdalena és l'Ofrena a la patrona de la ciutat: la Verge de Lledó. Com sempre varen ser moltes les associacions: S. Roc de Cassola-Canyaret, Sant Vicent, Santa Bàrbara, la Purissima i Sant Antoni de Venta Nova les que varen representar el sentir de tots el veïns que participen de les Festes de Carrer.
Volem agraïr als amics dolçainers i tabaleter de la Colla Castalia que com sempre ens varen acompanyar i a Carlos i Cristobal que un any més van ser el portador de la cistella de flors que varem oferir a la nostra patrona. 

Podeu vore ací algunes de les fotos que hem guardat pel record. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   


Romeria de les Canyes

 La gaiata onze "Forn del Pla" és sense cap dubte el sector gaiater amb més presencia de Festes de Carrer: S. Roc del Raval, S. Fèlix, la Balma, Verge de Lledó i Santa Bàrbara per això el seu president Sr. Sidro va convidar a la presidenta de l'associació a participar en ells en aquest acte representatiu com el que més del dia gran de Castelló.
 
 
 

Pregó

"Al pregó van arribar un calaix de primavera; es un crit nostra ciutat, Magdalena Festa plena!" , com diu la cançó la festa es va presentar i l'associació de Festes de Carrer va voler participar activament en la cavalcada per "excel.lència" el pregó de la nostra ciutat. Una carrossa amb els Sants Patrons dels nostres carrers i la Mare de Déu de Lledó va fer gaudir al assistents amb els rollets que va repartir. Les festes del Purissima, Santa Bàrbara, Verge de Lledó, Sant Cristòfol, Sant Roc Cassola-Canyaret i Sant Antoni de Venta Nova varen participar activament. Gràcies a tots però especialment als amics dolçainers i tabaleters de la Colla Castalia i a Jorge que va dissenyar i pintar la carrossa.

 
 
 
 
 
 

Llibre de la Festa

El Patronato Municipal de Fiestas presento el miércoles 27 de febrero el Llibre de la Festa, en esta ocasión dedicado al 25 aniversario de la creación de la Fundación Municipal de Fiestas y en la que quedan incluidos todos los entes festeros de la ciudad. También les Festes de Carrer han quedado incluidas en un artículo títulado "250 años de fiestas en la ciudad de Castellón" haciendo referencia a los dos siglos y medios en los que se llevan realizando festes de carrer en nuestra ciudad.

 
 
 Galania 2013

 
 
 

Ofrena Verge de Lledó 

 Tots aquells que vulguen participar en l'Ofrena a la Verge de Lledó caldrà que es presenten a la plaça Majors a les 16.30h amb el ram de flors de clavells rojos. Caldrà que busqueu l'estandard de l'Associació de Festes de Carrer i la cistella de flors que s'ofrenarà.


Galania de la Regina Infantil 2013 - Laura Turch Benedito
Representantes de la Junta realizaron una ofrenda a la niña Laura Truch