Főoldal


Felkaroló Egyesület

az ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola támogatójaTájékoztatjuk Önöket, hogy az új adatvédelmi jogszabályok életbe lépésével honlapunkon átmenetileg korlátoztuk a fotók és filmek megjelenítését.
Megértésüket köszönjük!


Tisztelt Egyesületi és Pártoló Tag!

 

Az európai és magyar adatvédelmi jogszabályoknak (GDPR) való megfelelést, az átláthatóság, a magán- és hitélet védelmét, az Ön személyes adatainak biztonságára vonatkozó felelősségünket kötelező érvényűnek tartjuk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy e-mail címét a Felkaroló Egyesület nyilvántartja és azt harmadik fél számára nem adjuk ki. Az adatkezelés célja, hogy rendezvényeinkről, programjainkról és egyéb eseményekről tájékoztassuk Önt, mindaddig, amíg nem kéri e-mail címének listánkról való törlését.

Ha továbbra is szeretné tájékoztatóinkat kapni, Önnek most nincs semmi teendője. Amennyiben nem kíván több értesítést kapni a Felkaroló Egyesülettől, kérjük, a felkarolo2013@gmail.com címre küldött levélben legyen szíves jelezni.

 

Köszönjük eddigi bizalmát, reméljük, a továbbiakban is megtisztel minket figyelmével!

 

Üdvözlettel,

Rosta Katalin

igazgató