Miresevini


Dr.DORJANA FEIMI

2008-ne vazhdim- Pedagoge Menaxhim Biznesi,
Fakulteti Ekonomik,  Universiteti "Ismail Qemali" i Vlores,
Si te kontaktoni:
                                 
dorjanafeimi@yahoo.com
Orari leksionit : R.E  11:00-14:00, salla A  
                                
 Orari i pritjes me studentet:  
M 12:00-13:00 , ne Zyre, Departamenti i Biznesit.
 
Lendet per Vitin Akademik 2017-2018Ne kete website do te keni mundesi te informoheni per lendet 
:

  • Biz 230,Sjellje Organizative, Pranvere 2018
NJOFTIM 
per studentet e Praktikes

ketu mund te gjeni formularet qe duhet te dorezoni te plotesuar diten e provimit. Bashke me formularet duhet te dorezoni dhe nje projekt (15faqe) mbi praktiken qe keni kryer.
Link 


Libri i Sjelljes 

Universitete

Subpages (1): Curriculum Vitae
ĉ
Leda Iras,
Jun 13, 2017, 7:48 AM
ĉ
Leda Iras,
Jun 12, 2017, 1:19 AM
Comments