Welkom op de website van het feestcomité BC Spermalie.

PUTJE WINTER

Wie zich niet liet afschrikken door het concept van dit jaar, "Putje Winter", kreeg een hartverwarmend feest.

Onze lieve collega's van 't Wit Huis in Loppem hebben graag hun beeldentuin ter beschikking gesteld. We kregen er zelfs een bevroren vijver bij, geheel in thema... Een witte feesttent wachtte de bezoekers op. Vuurkorven en 'pret'-lichtjes in de bomen zorgden voor warmte en sfeer.

Het duurde niet lang voor de geur van gebraden worst zich in de koude avondlucht verspreidde. vermengd met die van Brugse Zot en een scheutje jenever. Iedereen deed zich tegoed. Er daagde zelfs een onverwachte 'hoge' gast op...

Act van de avond was weggelegd voor een heuse vuurspuwer, hoewel die naam de artistieke invulling van het optreden onrecht aandoet: een waarlijk feeëriek en fascinerend schouwspel.

Aanvankelijk nog wat op de achtergrond, trok de gelegenheids-muziekband beetje bij beetje de aandacht naar zich toe, en kreeg het publiek vervolgens moeiteloos aan het dansen, en wat al niet meer... Een reeks afgedwongen bisnummers (en nog eentje, en nog eentje...) rondde de avond af.

Hulde aan alle medewerkers van de technische dienst, collega's en vrijwilligers, die van de editie 2015 van het personeelsfeest weer een onvergetelijke happening hebben gemaakt. Hun inspanning voor, tijdens, en na het hele gebeuren, kunnen moeilijk overschat worden.

Laat gerust jullie commentaar na op onze gastenboek

Tot binnen 2 jaar!

Het feestcomité