Kedves Látogató!
 
Az oldal még szerkesztés alatt, de már elkezdetem feltölteni (2012-01-29)!


Üdvözöllek a honlapomon, ami modellezéssel foglalkozik, elsősorban hajó és tank modellekkel. Valami ismeretlen okból, számomra a modell akkor "érdekes" ha élethűen néz ki és a makett akkor, ha mozog, így kötöttem ki annál, hogy maketteket teszek mozgásképessé és irányíthatóvá, vagyis "RC-vé".
Mivel az érdeklődési körömbe elsősorban a hajók és a haditechnikai eszközök tartoznak, ezért az ilyen eszközök makettjeinek irányíthatóvá tétele és élethű kialakítása a hobbim. Ez a makettek között a hajókkal a legkönnyebb, a honlap egyik fele erről is szól.
A tankok esetében már nem ilyen egyszerű a dolog, egy harckocsi lánctalpa, felfüggesztése olyan összetett szerkezet, hogy ott a makettek átalakítása nem, vagy csak nagyon nehezen megoldható (de lesz erre is példa), így ha élethűen kinéző, de mégis mozgásképes harckocsi modellt akarunk, akkor erre a célra készült eszközt kell alapul venni. Hobbim mellett ilyen eszközök kereskedelmével is foglalkozok, így a honlap másik felén a lehetséges megoldások és tapasztalatok mellett a webshopomra is találsz linket.

A honlappal szeretnék segítséget nyújtani a hozzám hasonlók iránt  érdeklődőknek a munkáim, megoldásaim  bemutatásával, tehát érdeklődésednek megfelelően lépj tovább:

              RC HAJÓMODELLEZÉS                                                             RC TANK MODELLEZÉS