Mikä on Fc Ronsut?

Fc Ronsut Hämeenlinna ry tuovat hauskaa HÖNTSÄharrastusta pelikentälle. Fc Ronsut Hämeenlinna on perustettu huhtikuussa 2013. Seura on rekisteröity helmikuussa 2015. Järjestämme harjoituksia, pelejä sekä otamme mahdollisesti osaa kilpailuihin sekä osallistumme liikuntatapahtumiin.

Mukaan mahtuu aina! Olemme sekajoukkue. Tule kokeilemaan olisiko tämä myös sinun lajisi! Pelaaminen on sinulle ilmaista! Terveuloa mukaan :)

Norsupallo lajina:

Norsupallo pelinä muistuttaa erittäin kaukaisesti jalkapalloa, ja peliväline on jalkapalloa hieman isompi, eli 45-75 cm halkaisijaltaan oleva jumppapallo. Pallon koko tekee pelistä mielenkiintoisen, sillä tasoerot poistuvat jopa niin, että miehet ja naiset pystyvät samanlaisesti pelaamaan peliä keskenään. Myös erikuntoiset liikkujat pärjäävät mainiosti huumorilla samassa joukkueessa.

Tämä ei voi olla vakava laji. Pelaamme pilke silmäkulmassa. Sopii erittäin hyvin kenelle vain jos ei ole liikkumiseen rajoitteita. Huono kunto ei ole este ja pelaamisen pääsee sisälle jo ensi minuuteilla vaikka et olisi mitään joukkuelajia koskaan pelannutkaan. Pelissä ei ole omaa varsinaista pelipaikkaa (esim. puolustaja, hyökkääjä, maalivahti) joten jokainen saa mennä kentällä oman kuntonsa rajoissa ja samalla kunto nousee pelien myötä. Kilpailuviettiä ei tarvitse olla niin kuitenkin mukana pärjää. Peliaika on juokseva joten juomatauot kuuluvat myös peliaikaan. Ei tekosyitä vaan tule mukaan rentoon porukkaan! Juuri sinä: tule, näe ja koe. Sitten tiedät onko tämä sinun juttusi. Ei sitoutumisia saat käydä kun haluat sekä pelaaminen on ilmaista :)

Osuvasti sanottua:

"Varmasti paras ja kiinnostavin laji koko urheilun historiassa,jääkiekkoja lentopallo ja jalkapallo ovat kyllästyttäneet meidät,mikään ei ole muuttunut niitten suhteen,mutta tämä norsupallo on uusinta uutta todellinen joukkue laji johon kaikki voivat osallistua eivät pelkästää suurten joukkueiden pelaajat ja järjestöt josta aina hyödyn keräävät mainostajat sekä tv,toivotan norsupallolle menestystä kuin myös sen harrastajille kertakaikkiaan sosiaalinen loistava harrastus."

11.6.2015 Ojoisten kentällä