Gårdhave booking

Vi er rigtig glade for vores gårdhave og bruger den alle rigtig meget i sommerhalvåret. For at vi alle kan nyde livet bag huset, har Gårdlauget opstillet nogle regler for brug.

Regler:

    1. Gårdhavens faciliteter skal kunne anvendes samtidigt og deles af alle beboere.

    2. Gårdhaven skal efter brug altid efterlades i ren stand.

    3. Grillen tømmes for kold aske og grillrist samt granitoverflade afvaskes grundigt.

    4. Grillens låg lægges altid over den afkølede grill-ø, for at undgå ophobning af regnvand og urenheder. Træterrassen rengøres for eventuelle spildte madvarer.

    5. Gårdhaven kan i særlige tilfælde reserveres af en beboer, såfremt selskabet måtte have en sådan størrelse eller karaktér, at en deling af faciliteterne vil være generende. Reservation af baggården til et større selskab sker ved at foretage en booking i online kalenderen (først-til-mølle princip).

Eksisterende bookninger

>> Foretag booking

NB! For at foretage en booking skal du klikke 'Foretag booking', og reservere et tidsrum. Dette kræver ikke login, blot angivelse af mail adresse til bekræftelse. Bemærk at den ved reservering viste kalender vil ikke indeholde allerede eksisterende bookninger. Når reservationen låses/godkendes, sendes bekræftelse til angivne mail adresse (bemærk at der kan gå op til et døgn).