Rotte bekæmpelse (kloak service?)

Marts 2019

Ejerforeningens bestyrelse vil snarest indgå aftale med en kloakmester om halvårlig kontrol af rotte-spærre på foreningens hovedkloak-udløb til offentligt net.

Dette skyldes ny-installeret rotte-spærre, hvor det ved installationen blev konstateret at der faktisk sad en gammel defekt (permanent åben) rotte-spærre fra omkring 2000, da Nordre fasanvej jernbane-viadukt blev fjernet og kloakering m.m. ind til Kilevej blev omlagt. Der rådes idag til halvårlig kontrol af rotte-spærre på etage-ejendomme grundet øget slitage (det er en lem/gitter der kun kan åbne op udadtil for udløb og lukker igen bagefter - med knivskarpe blade på ydersiden så indtrængen ikke er mulig), hvor villaer kan nøjes med en årlig kontrol.
Viden om gammel rotte-spærre var desværre gået tabt (hvis overhovedet meddelt af entreprenøren), og der har bestyrelsen bekendt aldrig været udført kontrol, ihvertfald ikke de sidste 10-12 år. Det skal bl.a. denne side råde bod på.

Skulle man selv observere rotter i baggården eller andre steder, bedes det rapporteret til Frederiksberg kommunes rottekekæmpelse (der er faktisk anmeldepligt).

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Comments