Brandbekæmpelse - røgalarm placering

Juni 2018 (opdateret august 2018)

Et større antal røgalarmer er ophængt på alle foreningens fællesarealer, på for- og bagtrapper samt lofter og kældre. På trapperne er det simple alarmer, imens lofter og kældre har forbundne alarmer, inkl. en forbundet alarm ude på trappen, så hvis én alarm detekterer røg hyler de alle, og pga. den forbundne alarm ude på trappen har man en chance for at høre det.

Bemærk at hvis det er den øverste alarm på bagtrappen der hyler, ud for døren ind til loftsrummene, så kan det være inde på den anden side af døren at der er detekteret røg. Det samme gælder hvis det er den nederste alarm på Kilevej 1 bagtrappen der hyler, ud for døren ind til vaskekælderen. Ligeledes hvis det er den nederste alarm på Kilevej 1 fortrappen der hyler, ud for døren ind til cykel- og varmekælderen.

Brandalarmerne er batteridrevne. Når batteriet er ved at være opbrugt, afgiver alarmen regelmæssigt et lille bip. Skulle man som beboer bemærke dette, bedes man kontakte et bestyrelsesmedlem mhp. udskiftning af batteriet.

Sidst, men ikke mindst, opfordres beboerne til også at ophænge røgalarm i deres respektive lejligheder!

Venlig hilsen
Bestyrelsen