Bevraging organisatie clubkampioenschap

De bevraging bij onze leden over de organisatie van het clubkampioenschap is achter de rug. Het is niet meer mogelijk om te antwoorden. Er lagen twee voorstellen voor om het clubkampioenschap te organiseren in volle dagen (nieuwe werkwijze) dan wel op de oude manier waarbij enkel in de namiddag gevist wordt.

Uit de resultaten van de enquête blijkt dat er 
bij heel wat leden maar weinig belangstelling is om deel te nemen aan het clubkampioenschap. Tegelijk is er een kleine groep leden die het wel belangrijk vindt om deel te nemen en om wedstrijden te vissen. We willen deze groep mensen zeker niet in de kou laten staan en zullen dus verder het clubkampioenschap blijven organiseren volgens de formule waarbij enkel in de namiddag gevist wordt aangezien dit de voorkeur geniet van degenen die willen deelnemen. 

Het bestuur raadt alle leden aan om toch eens deel te nemen ook al is de belangstelling klein. Je zult merken dat het clubkampioenschap in een heel vriendschappelijke sfeer gevist wordt en zeker voor de beginnende vliegvisser: je leert er heel veel bij. Er wordt niet geheim gedaan over de gebruikte techniek en de gebruikte vliegen. 
Kortom: het bestuur raadt iedereen aan om het minstens eens te proberen om een wedstrijd mee te vissen. We garanderen je een leuke namiddag. 

Hieronder vind je de resultaten van deze enquête.