Activiteiten‎ > ‎

Clubkampioenschap 2020

De wedstrijden voor het clubkampioenschap gebeuren volgens het vastgestelde wedstrijdreglement.

Hieronder vind je de door corona aangepaste kalender voor het clubkampioenschap:

Let op: voor het bepalen van de einduitslag van het clubkampioenschap, worden enkel de drie beste uitslagen van elke deelnemer in rekening gebracht. Iedereen laat dus zijn slechtste uitslag wegvallen.

Het bestuur organiseerde een enquête over de organisatie van het clubkampioenschap. Klik hier voor de resultaten.

Hieruit blijkt dat er bij heel wat leden maar weinig belangstelling is om deel te nemen aan het clubkampioenschap. Tegelijk is er een kleine groep leden die het wel belangrijk vindt om deel te nemen en om wedstrijden te vissen. We willen deze groep mensen zeker niet in de kou laten staan en zullen dus verder het clubkampioenschap blijven organiseren volgens de formule waarbij enkel in de namiddag gevist wordt. 

Het bestuur raadt alle leden aan om toch eens deel te nemen. Je zult merken dat het clubkampioenschap in een heel vriendschappelijke sfeer gevist wordt en zeker voor de beginnende vliegvisser: je leert er heel veel bij. Er wordt niet geheim gedaan over de gebruikte techniek en de gebruikte vliegen. 
Kortom: het bestuur raadt iedereen aan om het minstens eens te proberen om een wedstrijd mee te vissen. We garanderen je een leuke namiddag.