Notes


 

 

 

Aquesta plana esta dedicada al Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

Esta creada i mantinguda, gracies a la col·laboració desinteressada d'un grup de amics, que any darrera any, des de l'any 1994, assisteixen, bé com a simples cinèfils, o bé per feina, al Festival.

Tot el material gràfic d'aquesta plana, es material que per qüestions d'espai, no pot ser imprès, ni a la revista ni al fancine, al que pertanyen els col·laboradors, això no exclou que les fotografies publicades als respectius medis, també estiguin incloses a aquesta plana.

Aquesta plana a estat creada amb l' intenció de mantenir una biblioteca fotogràfica del festival des de l'any 94. Estem en aquest moments escanejant tot el material fotogràfic analògic disponible des de l'any 94. Des de fa uns anys, disposem de càmeres digitals, fet que fa que la feina d'incloure les fotografies, una feina més simple, per això, esperem que tingueu paciència amb tot el material anterior a l'any 2005.

Les fotografies son propietat dels col·laboradors d'aquesta plana, però en el cas de que estigueu interessats en alguna fotografia en concret, bé per publicar-la al vostre medi, bé per interès propi, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, i us enviarem un arxiu digital d'alta resolució, sols us demanem que si a de ser publicada, tan sigui en paper com digitalment, indiqueu la seva procedència. Volem aclarir, que no estan publicades aquí totes les fotografies, sols un recull de les millors, si necessiteu alguna més, d'algun foto-call, o roda de premsa, també podeu dir-nos-ho, i us enviarem un "contact sheet" amb totes les disponibles.

També volem deixar constància de la col·laboració en aquesta plana a les següents persones o entitats:

Cinema Casino Prado (Sitges), al Toni, Piqué, Ignasi, Xavi, i als regidors actuals i passats, l'Arnau i el Pere. I en especial al senyor Rafel per tots aquests anys.

Cinema Retiro (sitges), als Tonis, la Loli, i als antics cambrers, projeccionistas y taquillera, que ja no hi treballen.

Darryl Clark, per les traduccions més amenes del festival, i per la seva simpatia.

Àngel Sala, que des de l'any 95 ha confiat amb els de Reus. Des de el Brigadoon fins a Director, gracies per tot

Carolina López, per portar-nos tants anys de bona Animació, culminats amb l'entrega del premi del public a l'obra mestre de Satoshi Kon, Tokio Godfathers.

A tots els amics, col·laboradors i treballadors d'El traginer, i de NCC1052

I als amics fets al festival, des de els fotògrafs i reporters d'altres medis, fins als amics de Barcelona, Sengir, Gunhed, Espadas, i la resta. I al Víctor, o tindríem que dir Dr. Víctor, per donar suport moral a totes les nostres "Enterprise".

 

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o petició.

Els e-mails de contacte son:

el_traginer@yahoo.es

ncc1052@yahoo.com