Είδη Μπεμπέ

Fantastic BebeΤο κατάστημα FANTASTIC bebe έχει μια ιστορία 50 χρόνων. Πάντα προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένες εταιρίες, με τις καλύτερες ποιότητες και σε πολύ προσιτές τιμές! Έτσι έχουμε καταφέρει να συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής επίπλων στην Ελλάδα " Nek Baby" - "Ferretti" που διαθέτουν την καλύτερη προστασία για το παιδί σας έχοντας έγκριση για την ποιότητα των υλικών και για τα μη τοξικά και αντιαλεργικά χρώματα που χρησιμοποιούν!!!

Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας η συναρμολόγηση των επίπλων γίνεται από εμάς στο χώρο σας!!!

Επειδή το στρώμα έχει το σημαντικότερο ρόλο στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού έχουμε συνεργασία με την καλύτερη στρωματοποιία της Ελλάδας "GRECO STROM" που παρέχει ανατομικό στρώμα αντιαλλεργικό και με ειδικά υφάσματα (antiacaria) που βοηθούν στην μη ανάπτυξη διαφόρων μικροοργανισμών!! !Η εγγύηση των στρωμάτων είναι για 10 ΧΡΟΝΙΑ!

Συνεργαζόμαστε ακόμη με τις καλύτερες εταιρίες στα καροτσάκια περιπάτου γιατί είναι ένα μέσο που δημιουργήθηκε για να βοηθάει τους γονείς καθημερινά!

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικές εταιρίες καροτσιών που προτείνουμε και πιστεύουμε πως ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας: ΡΕ PEREGO - BEBE CONFORT - MACLAREN - QUINNY - INGLESINA...

Στο κατάστημα μας επίσης θα βρείτε τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου που συνοδεύονται από τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή ένωση: BEBE CONFORT - MAX! COSI - BRITAX - RECARO .. .,που εκτός από ασφάλεια διαθέτουν και πολλές ανέσεις για το παιδί και για τους γονείς!! Ενημερωθείτε για το νέο κάθισμα αυτοκινήτου από 0 μέχρι 18 κιλά από την

" BEBE CONFORT " σε πολλά σχέδια και χρώματα με κύριο μέλημα πάντα την ασφάλεια του παιδιού!!! Επίσης στα ρουχαλάκια που έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα του παιδιού κοιτάμε πάντα να έχουν την καλύτερη ποιότητα και έτσι πετύχαμε μια συνεργασία με μια από τις καλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη που έχει έδρα στη Πορτογαλία "GIRANDOLA" και συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα σε πάρα πολύ καλές τιμές!

Βρείτε σε μας πανέμορφα σετάκια για δώρο βάπτισης! Μεγάλη ποικιλία σε προίκα μωρού σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες της Eυρώπης: Lapin, Pierre Carden, Guy, Laroche,

Disney baby, Looney Tunes, Ωμέγα, Pierro...

Υπάρχουν πάντα οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για όλα τα είδη!!!

Στο κατάστημα θα βρείτε ακόμα:

Καλαθούνες, ρηλάξ, στράτες, πάρκα, παρκοκρέββατα, καρέκλες φαγητού, μπανιέρες-αλλαξιέρες, βρεφανάπτυξη και ότι χρειάζεται για ένα παιδί από 0 μέχρι 2 ετών!!!

Επωφεληθείτε από τον μήνα προσφορών που είναι ο Μάρτιος και τότε θα βρείτε πολλά είδη σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές!!! Οικονομικά πακέτα για ξενοδοχεία-εστιατόρια!!!


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ TOY FANTASTIC!!!