Ποιοι είμαστε

ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΤΗΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΝΥΦΙΚΩΝ LA SPOSA

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Το κατάστημα FANTASTIC φέτος συμπλήρωσε μια ιστορία λειτουργίας 50 χρόνων!
Το 1959 δεν υπήρχε κατάστημα με νυφικά στην Κέρκυρα.
Τότε η Μαρία Χολέβα ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου καταστήματος νυφικών στα Ιωάννινα σκέφτηκε να βάλει σε μια βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου στην Κέρκυρα ένα νυφικό. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Όλοι οι πελάτες του ζαχαροπλαστείου ρωτούσαν κυρίως για το νυφικό παρά για τα γλυκά!
Έτσι αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα νυφικών και ειδών γάμου στην Κέρκυρα. Ως υπεύθυνη όρισε την Παυλίνα Κρεμόνα και αργότερα το κατάστημα πέρασε στην ιδιοκτησία της. Το κατάστημα αυτό είναι το σημερινό FANTASTIC.
Η επιχείρηση αυτή είναι καθαρά οικογενειακή και αυτή τη στιγμή πλαισιώνουν την κα ΚΡΕΜΟΝΑ τα δύο παιδιά της ο ΒΑΣΙΛΗΣ που έχει αναλάβει τον τομέα της ΒΑΠΤΙΣΗΣ και ο ΑΡΗΣ  που βρίσκεται στον τομέα του ΓΑΜΟΥ και στα ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ!
Το γεγονός ότι η επιχείρηση έχει τόσα πολλά χρόνια ιστορίας οφείλεται στη συνεχή ανανέωση των προϊόντων, στην άψογη εξυπηρέτηση και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της!!!
Ευελπιστούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση που περνάει η χώρα μας και να βοηθήσουμε τα νέα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους , πανέμορφα και οικονομικά!!!

Fantastic-ΠαρουσίασηΟ κάθε γάμος πρέπει να είναι μοναδικός και ξεχωριστός!!!
Εχουμε τους καλύτερους συνεργάτες σε ποιότητα και σε τιμές και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την οργάνωση του γάμου σας έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο για σας.
Έχουμε να σας προτείνουμε το καλύτερο "cattering" που υπάρχει στην αγορά και το πιο οικονομικό καθώς και κτήμα για εκδηλώσεις, μαγαζιά για μικρούς η μεγάλους γάμους και όλα τα απαραίτητα για να είναι ο γάμος σας επιτυχημένος!!
Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής έτσι ώστε να μπορούν τα νέα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να έχουν ένα γάμο επιτυχημένο και οικονομικό!!
Συμπληρώσαμε 50 χρόνια στην αγορά και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται γιατί συνέχεια ανανεωνόμαστε και πάντα προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τον κόσμο έτσι ώστε να είναι πάντα ευχαριστημένος!!!                                  Fantastic

                              σχέση εμπιστοσύνης


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FANTASTIC ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ