Αρχική σελίδαΑνακοινώσεις

 • ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ  Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ 9ης  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ!
  Αναρτήθηκε στις 10 Μαΐ 2016, 12:50 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Επιμορφωτικό υλικό για προβλήματα συμπεριφοράς Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες στη  θεματική Μαθησιακές δυσκολίες είναι αναρτημένο υλικό σχετικά με τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε στις τάξεις σας. 
  Αναρτήθηκε στις 6 Οκτ 2014, 11:40 π.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Παρουσίαση για ενημέρωση γονέων Συνάδελφοι, σας παραθέτω  την παρουσίαση σχετικά με την α΄συνάντηση γονέων της εκπαιδευτικού κ. Τούλιου Ευτυχίας, εκπαιδευτικού του Δημ. Σχ. Καλαβρύτων κατά το σχολικό έτος 2013-2014, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του υλικού της!
  Αναρτήθηκε στις 21 Σεπ 2014, 1:36 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Συνέδριο του κ.Μπαγάκη στην Κόρινθο με θέμα την επιμόρφωση  Η  Μονάδα Μεθοδολογίας, Πολιτικών και Πρακτικών Επιμόρφωσης (ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) με την ευθύνη του καθηγητή Κ. Μπαγάκη Γιώργου, διοργανώνει από 20-22 Φεβρουαρίου 2015  συνέδριο στην Κόρινθο, με θέμα  Μεθοδολογία,πολιτικές, πρακτικές επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης του εκπαιδευτικού που βασίζονται στο σχολείο (school  based). Δείτε παρακάτω την  ανακοίνωση ή επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο του συνεδρίου στο   http://goo.gl/44DNKt
  Αναρτήθηκε στις 20 Σεπ 2014, 11:53 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Ευχές με την έναρξη το σχολικού έτους 2014-15 Αγαπητοί/ές  συνάδελφοι/ισσες,εύχομαι  σε όλους σας  καλή  και δημιουργική χρονιά!Ο   Σχολικός ΣύμβουλοςΦάνης   Βαλμάς 
  Αναρτήθηκε στις 14 Σεπ 2014, 2:10 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Ενημέρωση για Ημερίδα σχετικά με την επιμόρφωση Σας  κάνω γνωστό ότι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 θα  πραγματοποιηθεί  Ημερίδα με θέμα την επιμόρφωση την οποία διοργανώνει ο κ. Μπαγάκης Γιώργος, Καθηγητής  του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Δείτε το πρόγραμμα της  Ημερίδας  στο παρακάτω αρχείο ppt.
  Αναρτήθηκε στις 14 Σεπ 2014, 2:09 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Πρόγραμμα eTwinning: «Speak your Culture in European School Radio»  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η α΄επίσημη συνάντηση μέσω Skype των συμμετοχόντων (εκπαιδευτικών και μαθητών) στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning με τον τίπλο «Speak your Culture in European School Radio», με την πρωτοβουλία της συντονίστριας κ. Τούλιου Ευτυχίας, δασκάλας του Δημ. Σχολείου Καλαβρύτων. Διαβάστε σχετικά στον σύνδεσμο τουΕυρωπαϊκού Μαθητικού Ραδιοφώνου  !  
  Αναρτήθηκε στις 5 Ιαν 2014, 1:33 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Σε κυκλοφορία το 6ο τεύχος Μαθητικής εφημερίδας του Ε2 Οι μαθητές του Ε2 τμήματος του Δημ. Σχολείου Καλαβρύτων με την καθοδήγηση και υποστήριξη της δασκάλας τους κ. Γαντζούδη Σταυρούλας, συνεχίζουν και τη φετεινή χρονιά τη συγγραφική τους δράση  σχετικά με την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας με τον τίτλο Χελιδονίσματα και πριν από λίγες μέρες  κυκλοφόρησε  το 6ο τεύχος  αυτής με πλούσιο και αρκετά ενδιαφέρον  περιεχόμενο! Πολλά συγχαρητήρια  στην  ομάδα και καλή συνέχεια! Μπράβο σε όλους σας!Για να διαβάστε το νέο τεύχος(Δεκέμβριος 2013) μεταβείτε στο Αποθετήριο Καλών  Εκπαιδευτικών Πρακτικών, από το πλάγιο μενού  της ιστοσελίδας μας!
  Αναρτήθηκε στις 5 Ιαν 2014, 12:36 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Λειτουργία Διαδικτυακού Μαθητικού Ραδιοφώνου Από την τρέχουσα σχολική χρονιά, άρχισε η λειτουργία του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου, μιας καινοτόμου δράσης, η οποία αναπτύχθηκε  και με την πρωτοβουλία της κ. Τούλιου Ευτυχίας, δασκάλας του 12/Θ Δημ. Σχολείου Καλαβρύτων, το οποίο  ορίστηκε ως  συντονιστικό  σχολείο της δράσης. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη δράση και να δηλώσετε συμμετοχή ανοίγοντας το παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο doc  και να επισκεφθείτε το  σχετικό blog του  Ραδιοφώνου  στο  http://blogs.sch.gr/esrblog/ 
  Αναρτήθηκε στις 5 Ιαν 2014, 12:30 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Ευχές Αγαπητοί   συνάδελφοι  εύχομαι η νέα σχολική χρονιά 2013-  2014 να είναι καλή και δημιουργική  για όλους σας!Με εκτίμησηΟ Σχολικός Σύμβουλος
  Αναρτήθηκε στις 22 Σεπ 2013, 1:59 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Εκδήλωση Φιλαναγνωσίας Τη Δευτέρα 20  Μαΐου 2013 το Δημ. Σχολείο Καλαβρύτων (ΕΑΕΠ) διοργανώνει εκδήλωση Φιλαναγνωσίας αφιερωμένη στο  συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο, όπου οι μαθητές θα παρουσιάσουν έργα  του  με το δικό τους τρόπο! Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια σχετικού προγράμματος του ΕΚΕΒΙ με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με τους δημιουργούς των βιβλίων.
  Αναρτήθηκε στις 15 Μαΐ 2013, 1:08 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
 • Ιστότοπος Σχολικού Συμβούλου Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με ενδιαφέρον υλικό.
  Αναρτήθηκε στις 21 Απρ 2013, 12:34 μ.μ. από το χρήστη ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 12 από 12. Προβολή περισσότερων »