Welkom

Welkom bij de Stichting familie Hoogteijling

De Stichting is opgericht ter behoud van het erfgoed van de gehele familie Hoogteijling en alle naamsgerelateerden 

Hoogteijling wordt op deze site gebruikt als aanduiding voor alle personen met de naam Hoogteijling, van Hoogteijlingen, Hoogteyling en Hoogteiling
  
De Stichting houdt o.a. een aantal historische objecten en foto's bij die gerelateerd zijn aan de familie Hoogteijling. Er zijn o.a. een aantal oude boeken als erfgoed van Hoogteijling als ook foto's van lokaties en personen. Ook een aantal historische kaarten van de vroegere woonplaatsen van Hoogteijling zijn bij de Stichting in beheer. In 2014 is het boek van onze stamboom beschikbaar gekomen
 
De Stichting heeft genealogische kennis van de naam Hoogteijling en verwanten. Een jarenlang stamboomonderzoek in o.a. stads- en kerkelijke archieven heeft geleid tot een goed beeld van de Hoogteijling stamboom.

De Stichting heeft persoonskaarten van alle Hoogteijlingen verzameld. Tegen een geringe vergoeding zijn kopieën van deze kaarten verkrijgbaar.
 
Dus heet u 'Hoogteijling' of heeft u iets te delen met de familie Hoogteijling, dan kan u zich aanmelden bij de Stichting Familie Hoogteijling om alle Hoogteijling informatie te delen voor de generaties na ons.
 
 Naamsverwanten van de Familie Hoogteijling:
  • Hoogteijling,
  • Hoogteyling,
  • Hoogteiling,
  • van Hoogteijlingen

Laurens Hoogteijling,
Oprichter van de Stichting Familie Hoogteijling


NIEUW !


Het familie boek is uit