Últimes notícies

XXIII FIRA DE SANT JAUME

Divendres 21 de juliol de 2017. Esta vesprada, les nostres Falleres Majors i Presidents han assistit a la inauguració de la Fira de Sant Jaume de productes valencians. Des de huí fins dimarts podeu visitar la fira a l'Avinguda de la Marina.
FALLERA MAJOR DE TAVERNES 2018

Divendres 30 de juny, les nostres Fallers Majors, Presidents i Vicepresidents, acudiren a l'acte del nomenament de la Fallera Major de Tavernes 2018, Bego Bononad.  Des de la Falla Portal et donem l'enhorabona i esperem que gaudisques molt d'aquest any faller


NIT DE SANT JOAN

Divendres 23 de juny, com ja és tradicional en la nostra falla, celebràrem la Nit de Sant Joan. Després de sopar ens banyàrem els peus a la mar per completar la nit de festa. Aprofitàrem la nit per donar a conéixer el nom del nostre President així com el de les Regines Infantils i Majors que acompanyaran les nostres Falleres Majors del 2018. 
Les Regines Infantils 2018 seran:
*Regina Infantil de la Festa, Yasmina Romero Chaveli
*Regina Infantil de l'Art, Ana Fonseca Sifres
*Regina Infantil de la Poesia, Anna Marrades Mafé
*Regina Infantil del Foc, Carme Pachés Serra
Les Regines Majors 2018 seran:
*Regina de la Festa, Marta Pallás Martínez
*Regina de l'Art, Arantxa Muñoz Alberola
*Regina de la Poesia, Sara Gómez Palomares
*Regina del Foc, Sheila Romero Chaveli

Enhorabona a tots i totes i esperem que disfruteu molt de l'any que vos espera.
                                         


PRESIDENT 2018

Amb l'elecció del nostre President, ja tenim tots els màxims representants per a les falles 2018. Juanjo Felis Grau, torna al capdavant de la nostra comissió. Amb els seus 2 anys d'experiència com a President, i els fallers i falleres que junt amb ell formen la nostra Comissió,  sabem que la nostra falla està en bones mans. Enhorabona Juanjo i tots els nostres representants per al 2018, Cristina, Alejandra i Vicent.ARTISTES FALLERS 2018

Una any més, la nostra falla, renova amb els artistes fallers Victor Hugo Giner Blasco i Pasky Roda.
Víctor serà l'encarregat de fer el nostre monument infantil, i Pasky el monument gran. Confiem de nou en ells, que any rere any ens demostren tot el que valen, i que fan que en la setmana fallera, el carrer Major tinga sempre plantats dos grans monuments. Gràcies als dos.
FALLERA MAJOR 2018

Divendres 9 de juny de 2017. Huí hem nomenat la nostra Fallera Major 2018, Cristina Tarin Giner. 
Enhorabona Cristina, estem segurs que passaràs un bon any faller i que disfrutaràs al màxim d'aquesta experiència que hui comença.

                            FALLA LA MARINA
Aquest cap de setmana hem gaudit a la platja de la festa de la Falla la Marina. Falleres Majors, Presidents, Regines i Acompanyants han passat un gran cap de setmana faller.
FALLERA MAJOR INFANTIL 2018

Volem donar-li l'enhorabona a Alejandra Pons Barber, la nostra Fallera Major Infantil de l'any 2018.

Alejandra, esperem que disfrutes molt de l'any i estem segurs que així serà perquè tens un gran acompanyant que és el nostre President Vicent, i un muntó de gent al teu voltant. Felicitats!


PRESIDENT INFANTIL 2018

Dimarts 23 de maig 2017. Ja hem començat el nou exercici faller, i és hora d'anar escollint càrrecs. Huí s'ha fet l'elecció del nostre President Infantil: Vicent Sansaloni Tormos. L'acompanyarà com a Vicepresident primer Batiste Garcia Grau, enhorabona i a gaudir al màxim d'aquest any faller.Comments