BENVINGUTS A LA PÀGINA WEB DE LA FALLA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

Estimats amics !!!!

Ací trobareu tota la informació relativa a la Falla Plaça de la Constitució de Carcaixent. Be, almenys, estem treballant en la web per que així siga ...... esperem aconseguir-ho.
Desitjem que siga del vostre gust,  i ens agradaría saber la vostra opinió al respecte, que podreu expresar a l'apartat de Contacta amb Nosaltres.
També podeu expresar els vostres sugeriments, les vostres idees i tot allò que vos agradaría que apareguera a la web, per tal de que, entre tots, tingam una web dinàmica, funcional i que ens agrade a tots.

GRÀCIES !!!Que és el millor de la nostra falla?

Sense cap lloc a dubtes, la nostra gent és el principal i més important actiu de la nostra falla. Les festes organitzades per Constitució, han sigut, són, i seran recordades per tot arreu del mon faller. No hi ha cap persona, del espai faller carcaixentí, que no reconega, que la Falla Plaça de la Constitució, dins de les seues limitacions econòmiques, seguent una comissió modesta de recursos, se emplea a fons, per tal de fer gaudir al poble de Carcaixent i gent de fora que ens visiten, amb tota la seua simpatia, de les millors festes, la millor companyia, i clar és, sense menysprear a la resta de fabuloses comissions de Carcaixent, el millor ambient faller i personal del que és pot presumir.