Nieuwe kettingen

Ik heb een serie kettinkjes geplaatst in een nieuw hoofdstukje. Ze hebben deze "voorstel-fase" compleet overgeslagen.

Ga gauw kijken: Rocaille sieraden 

Deze ketting is van een prachtige kleur blauw: saffierblauw. Hij is gemaakt van glasparels in diverse tinten en swarovskikraaltjes in saffierblauw. Tussendoor zitten echt zilveren minikraaltjes. Afgewerkt met een insteek/inschuifslotje in een helder zilveren kleur.

€ 11,20


Deze ketting noem ik Sunset Coral vanwege de kleur en het stralende karakter. Hij is gemaakt van gekweekt koraal. De kleur is goudachtig met een mooie glans. De koraaltakjes hebben twee maten: die hele lange opvallende en korte die je ertussenin kunt zien in groepjes van drie. Ook zitten er nog bronskleurige, grote rocailles tussen. Afgewerkt met goudkleurig karabijnslotje en een verlengkettinkje.

€ 18,50
Dit is Sparkling Butterfly. Een ketting met glanzend koperen kralen waarvan er twee een vlindervorm hebben. Koperen kralenkapjes en grote facetkralen van glas. Afgewerkt met een koperen kapittelslotje in hartjesvorm.

€20,50Deze ketting heb ik in opdracht gemaakt bij een mooi jasje in een heel specifieke kleur rood. De opdrachtgeefster heeft de kralen voor een groot deel zelf uitgezocht en daarna mij de vrije hand gegeven. Het was een erg leuke samenwerking en de nieuwe eigenares van de ketting was bijzonder tevreden. In de ketting zitten grote lange rode keramiekachtige kralen en als tegenwicht lange zwarte kralen. Veel zilverkleurige elementen zoals kralenkappen en platte ronde kralen. Stoere, stevige cylindervormige facetgeslepen kralen en vooraan, in de hanger, fonkelende swarovski kraaltjes.

 


Zwoele zomeravond kleur. Glasparels en grote glazen en keramieke kralen. Symetrisch van opbouw maar asymetrisch door het gebruik van kralenkapjes en spacers (tussenkraal van metaal).

€ 12,30

VerkochtRijgwerk met grove rocailles en glasparels in hoogzomergroen. Kantachtig effect. Blad ornament in het midden waarop een pareltje rust wanneer je hem draagt. Onder de scanner rolde dat pareltje er steeds af.
Lekker helder blauwe glasparels met grote rocailles omzoomd in sierlijk boogpatroon. Het middelstuk is extra fraai gemaakt met tsjechische facetkralen met AB glans. Schittert mooi. Deze keer heb ik een inhaak slotje gebruikt in antiek zilverkleur.

 

 

 

 

 

 

 

 Een hele lange glasparel ketting. Zwart en wit met vlindertjes ertussen. Ketting met ritme. Bij mij kan hij makkelijk 3x om m'n nek. Iemand met een dunnere hals kan hem wel 4x om waarschijnlijk. Hij is voorzien van een royaal karabijnslot in zilverkleur. 

€ 10,00

Verkocht

 

Hier een herringbone ketting in zilver en diepblauw. Aparte driehoekige rocailles (de zilveren) geven deze ketting een schubachtig uiterlijk. In het middendeel zitten 3mm tsjechische facetten verwerkt in de kleur crystal AB. De afwerking bestaat uit einddoppen en een strak gevormd kapittelslot. Beide in zilverkleur.

Hier zie je de nieuwe sieraden en andere dingetjes die recent gemaakt zijn. Ze krijgen later een vast plekje op de site. Ik zet ze hier vast neer zodat ze vast te bekijken zijn. 

Uiteraard zijn ze al beschikbaar voor de liefhebber! 

Terug naar de beginpagina 

Comments