Nieuwe Oorbellen

 Zoetwaterparels en zilveren oorhaakjes. De onderste parel is voorzien van een schittersteentje. Grijs, lila en heel zacht rose.

€ 7,50

Verkocht
Handgemaakte glaskraal. Onder het zilveren oorhaakje een swarovski kraaltje in de kleur vitrail, heel apart! De grote kraal is multicolor maar toch passen deze twee kralen uitstekend bij elkaar. Oosters aandoende kralenkappen en metalen kralen.

€ 7,50

Verkocht.


Heel erg mooi vind ik deze! Holle glaskralen met een bruinroodpaars streepje erover. Ook weer swarovski kraaltjes in bijpassende kleur. De ultralichte holle kralen hangen aan een kettinkje van 925 zilver met hartvormpjes. Natuurlijk zilveren oorhaakjes.

Grote platte lila kraal met piramide kraaltjes gecombineerd in gelijke kleur. Tussenin een spacerkraaltje in lichtzilver kleur. De piramide kralen hebben een AB glans. Zilveren haakjes.

Lekker kleurrijk. Swarovski kralen in vier kleuren die je weer terug ziet in de swarovski rondel tussen de twee metalen kralenkappen die, hier met die rondel ertussen, tesamen een kraal vormen. Ook weer een beetje een oosterse uitstraling.

Hier zie je de nieuwe oorbellen die recent gemaakt zijn. Ze krijgen later een vast plekje op de site. Ik zet ze hier vast neer zodat ze vast te bekijken zijn. 

Uiteraard zijn ze al beschikbaar voor de liefhebber! 

Terug naar de beginpagina