Nieuwe Armbanden

Home

Twee nieuwe jasseron armbanden. Eén in de kleurencombi goud met swarovski kralen in Saphire blue en één in roodkoper met piramide kralen in flessengroen met een AB glans. € 15,00 per stuk. Beide armbanden zijn verkocht.

  

Lekker vrolijke glasparels in allerlei kleuren. Drie, elastische snoeren, samengehouden door een zilverkleurige, gedraaide ring. Eén snoer met parels in diverse kleuren, één snoer met heldere rocailles in bijpassende kleuren en één snoer met parels en rocailles. Aan de ring ook nog een trosje kraaltjes.

€ 8,50


Cubed Herringbone nummer 4! Dit keer in een setje. Bij de, inmiddels bekende, armband een super eenvoudig geregen kettinkje in dezelfde kleuren en met dezelfde kraaltjes. Deze foto plaats ik om te laten zien wat er allemaal kan en wat kleuren kunnen doen met een bepaald ontwerp. Het setje zelf heb ik speciaal voor mijn moeder gemaakt en is dus niet te koop.
Dit is een crystal bangle. Een armband uit één stuk die je om je pols rolt. Daarvoor zit er voldoende rek in de armband zelf. Hij is gemaakt van groene rocailles en kleine facetkraaltjes in een flitsend groene kleur.
Dit is een peyote armband in zilver en zwart. De zilverkleurige kraaltjes zijn ietwat langwerpig. De zwarte stipjes zijn in werkelijkheid druppelvormige kralen die erbovenuit steken. Aan de zijkanten van de armband kun je de vorm van de kraaltjes goed zien. De armband sluit met een buisvormig magnetisch slotje in zilverkleur.

Dit wil ik ook nog laten zien. Nieuwe armbandjes, soms nog zonder naam. Meestal ontstaat de naam van een creatie tijdens het maken maar soms dus niet. Nu eerst dus nog "anoniem" bij elkaar met een sumiere omschrijving op een verzamelpagina.