De sieraden die je hier gaat zien zijn gemaakt van mooie en goede materialen. Tenzij anders aangegeven is het allemaal glas. De metalen zijn "metal-look" of gewoon metaal, geen zilver. Oorbellen zijn in ieder geval nikkelvrij en zilver als dat erbij staat.

Ik probeer zoveel mogelijk informatie bij de sieraden te geven over materialen, lengtes en kleuren, maar zijn er vragen... stuur me gerust een mail! Eventueel kan ik je ook een grotere foto sturen van een bepaald sieraad. In het echt zijn de sieraden natuurlijk veel mooier dan hier op een foto! De diepte van de kleuren en de glans zijn niet goed te vangen op een foto.

Ik geef, bij normaal gebruik, drie maanden garantie op de door mij gemaakte sieraden. Op sleutelhangers en telefoonhangertjes geef ik geen garantie.

Tot slot nog even dit: Ik ben puur hobbyist. De sieraden hoop ik hier te verkopen om mijn hobby te kunnen bekostigen. Geen commercieel gedoe, geen bijbedoelingen. Daarom ook geen commerciele prijzen. Wanneer je hier dus een sieraad koopt is dat leuk voor jou èn leuk voor mij!

GOOGLE heeft mijn "page" omgezet in een "google-site".  Niet echt leuk want alles is veranderd. De kleuren zijn anders, gifjes doen het niet meer en sommige foto's doen het zelfs niet meer. Het zal nog best lang duren voordat ik het weer mooi en naar m'n zin heb. Ik kan er nog niet goed mee omgaan helaas. Mijn excuses voor pagina's die niet goed lopen of er rommelig uitzien. 

Aangezien ik bezig ben met een nieuwe website is het mogelijk dat sommige items al verkocht zijn terwijl dat er nog niet bij staat. Deze site is niet meer geheel "up-to-date". Mijn excuses hiervoor.

Lees ook over updates bij "Nieuws".

 

Welkom op de site van Fairy's sieraden.

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een uniek sieraad voor jezelf of iemand anders speciaal laten maken?

Laat het me weten en stuur me een bericht.

Lieve groet,

Fairy