Ανακοινώσεις που αφορούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας


ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013‏

αναρτήθηκε στις 1 Μαρ 2014, 3:26 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ   [ ενημερώθηκε 1 Μαρ 2014, 3:49 π.μ. ]


Συνάδελφοι καλώς ήρθατε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΑΠ. Χαιρόμαστε για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους όλοι οι καλεσμένοι μας.

 

Σήμερα συνάδελφοι είμαστε εδώ  προκειμένου  ψηφίσουμε τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα της χρήσης 2013 και στο τέλος της ημέρας μέσω διαλογικής συζήτησης να παρουσιασθούν οι απόψεις όλων στα θέματα του Ταμείου μας.

Όπως όλοι γνωρίζετε και η φετινή χρονιά ήταν  δύσκολη και απαιτητική. Μέσα σ’ αυτή την οικονομική τραγωδία και απίστευτη ύφεση το Ταμείο μας λειτούργησε, παρέμεινε ανοικτό διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες.

Το Δ.Σ. εξέτασε από 22/2/13 έως 18/12/13, 417 διαφορετικές περιπτώσεις. Αναλυτικότερα: 124 αιτήσεις συνταξιούχων, 219 αιτήσεις διαγραφών, 11 ειδικά βοηθήματα, 5 βοηθήματα θανάτου και 58 αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση εξέταση.

Συνολικά καταβάλαμε σε 277 δικαιούχους, εφάπαξ βοηθήματα, ειδικά βοηθήματα και επιστροφή εισφορών ύψους 1.5 εκ, δηλ. κατά μέσο όρο έλαβε ο καθένας 5,5 χιλ ευρώ.

Οι εισφορές που λάβαμε από τα μέλη μας ανήλθαν σε 984 χιλ.ευρώ / 12 μην =  82.000 ευρώ Μ.Ο. κάθε μήνα., ενώ καταβάλλαμε υποχρεώσεις σε 22 άτομα το μήνα. Τηρήσαμε τη σειρά προτεραιότητας βάσει πρωτοκόλλου. Για τους μεν συνταξιούχους η καταβολή του εφάπαξ έγινε αφού προσκομίστηκε η πράξη συνταξιοδότησης προσωρινή ή οριστική.

Κάθε μήνα φροντίζαμε να αποστέλλουμε 50% συνταξιούχους και 50% διαγραφέντες τηρώντας την απόφαση που είχαμε λάβει ήδη από το 2012 για ισονομία μεταξύ συνταξιούχων και διαγραφέντων.

Συνδράμαμε σε 15 περιπτώσεις ασθενειών και σε 5 περιπτώσεις θανάτων, καταβάλλαμε αναλυτικά σε 139 συνταξιούχους, εφάπαξ βοήθημα και 126 διαγραφέντες , επιστροφές εισφορών.

Τώρα όσον αφορά τους συνταξιούχους διαπιστώσαμε ότι μέσος χρόνος αναμονής από την ημερομηνία αίτησης για τη χορήγηση του εφάπαξ ήταν οι 8 μήνες, αλλά στο μέλλον το διάστημα αυτό θα μεγαλώσει διότι έχουν μειωθεί οι εισφορές στις 60.000 ευρώ. Επιπλέον ο καθένας από αυτούς έλαβε κατά μέσο όρo 9.000 eyr;v εφάπαξ.

 Το Δ.Σ. αναλώθηκε σε πολλές συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να τηρήσουμε αυτή την διαδικασία αποπληρωμής και σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης και στο τέλος της ημέρας.

Επιπλέον το Δ.Σ. δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κατά την εξέταση των αιτήσεων που ζητούσαν την κατ’εξαίρεση εξέταση τους.

Συνάδελφοι πολλές φορές ήρθαμε σε δύσκολη θέση διότι δυστυχώς θα έπρεπε να καθυστερήσουμε την εκτέλεση κάποιων προγραμματισμένων πληρωμών κυρίως διαγραφέντων διότι ειδικά σε αυτή την κατηγορία διαπιστώθηκε ότι πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να προηγηθούν έναντι άλλων.

Τελικά το Δ.Σ. αποφάσισε να προηγούνται εκείνοι που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συνάδελφοι από τότε που αρχίσαμε να δεχόμαστε αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση εξέταση αιτήσεων διαγραφής άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.  Βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση να πρέπει να κρίνουμε αν όντως είναι αληθινά τα παραστατικά από νοσοκομεία διότι, δυστυχώς συνάδελφοι κάποιοι θέλησαν να μας εξαπατήσουν. Επιπλέον οι οχλήσεις τηλεφωνικές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ήταν πολύ έντονες. Σε καθημερινή βάση δεχόμαστε πιέσεις που μας αποσπούν και από τα αντικείμενα εργασίας μας. Όλοι μας εξακολουθούμε να εργαζόμαστε κανονικά δεν έχουμε απαλλαχθεί κ από τις υποχρεώσεις απέναντι στο Οργανισμό και στους προϊσταμένους μας.

Η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ….Είδαν ότι από τους 1.071 διαγραφέντες έχουν πληρωθεί οι πρώτοι 500 και τώρα ζητούν ο καθένας από αυτούς να προηγηθεί έναντι των υπολοίπων. Αδιαφορώντας για το υπόλοιπο έργο που προσφέρει το ΤΑΠ. 

Συνάδελφοι η εμπειρία μας έδειξε ότι το 38% των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ συνειδητά δεν επιθυμεί να στηρίξει και να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον συνάδελφο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή σε μια χήρα ή σε έναν συνταξιούχο, αλλά ζητάει αλληλεγγύη από αυτούς που συνεχίζουν και πληρώνουν.

Τα ενεργά μέλη μας 31/12/2013 είναι 1.732 και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι δεν εγκατέλειψαν το Ταμείο μας, σε μια δύσκολη πραγματικά οικονομική περίοδο.

Όσον αφορά το προγραμματισμό των πληρωμών, μέχρι τον Αύγουστο του 2014 είναι προγραμματισμένοι για πληρωμή 49 συνταξιούχοι – αυτοί έχουν προσκομίσει Πράξη Συνταξιοδότησης Προσωρινή ή Οριστική (τα στοιχεία είναι μέχρι 31/12/13).

Αναμένουμε για 64 ακόμα να προσκομίσουν την Πράξη Συνταξιοδότησης, εκ των οποίων 23 είναι με τις κοινές διατάξεις – η έκδοση της Πράξη Συνταξιοδότησης καθυστερεί περίπου 14 μήνες.

Υπάρχουν ακόμα περίπου 500 αιτήσεις διαγραφής που θα πρέπει και αυτές να πληρωθούν. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί θα πληρωθούν με πιο αργούς ρυθμούς διότι οι εισφορές έχουν μειωθεί. Ο μέσος χρόνος αναμονής σήμερα είναι οι 28 μήνες και πολύ πιθανόν να ξεπεράσει τους 35 μήνες.

Το Δ.Σ. δίνει προτεραιότητα στις περιπτώσεις ασθένειας του αρθ. 7. Οπότε κάθε μήνα οι καταστάσεις που στέλνονται στην ALPHA για πληρωμή <<κλειδώνονται>> την τελευταία στιγμή σε συνάρτηση των εισφορών.

Αυτό προκαλεί παράπονα είτε από συνταξιούχους είτε από διαγραφέντες. Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν προβλέψει για την αντιμετώπιση της κρίσης κ του κάθε αιτήματος με έναν ενιαίο, κοινό τρόπο. Οι  αποφάσεις λαμβάνονται ΟΜΟΦΩΝΑ.

Στη συνέχεια θα ήθελα να σας πω για τη συνάντηση με τον κ. Διοικητή που έλαβε χώρα την 26/7/2013. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το κ. Διοικητή για την ιστορία ίδρυσης του Συλλόγου, παρέδωσαν το καταστατικό καθώς και τα οικονομικά στοιχεία του προηγούμενου έτους και έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ΤΑΠ εξαιτίας του psi, των μαζικών διαγραφών μελών και αποχωρήσεων λόγω συνταξιοδότησης.

Τονίστηκε ότι ο στόχος μας είναι να μην διαλύσουμε τον Σύλλογο μας, ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και ότι καλό θα ήταν να είχαμε και την έμπρακτη στήριξη της Διοίκησης με μια οικονομική ενίσχυση μιας και δεν μας έχει δοθεί καμία οικονομική βοήθεια μέχρι και σήμερα. Επιβάλλεται να μας βοηθήσετε κ. Διοικητά διότι και εμείς σας έχουμε στηρίξει σε με περίοδο που η δουλεία έχει αυξηθεί περισσότερο από ποτέ με την αύξηση της ανεργίας που έχει ξεπεράσει το ποσοστό του 25%.

Θα ήταν μια ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά κάθε εργαζόμενου. Ο κ. Διοικητής μας άκουσε πολύ προσεκτικά, έδειξε ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε να εξεταστεί η υπόθεση από τη Νομική Υπηρεσία. Ωστόσο ο καιρός περνούσε και απάντηση παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα.

            Ζητήσαμε να οριστεί ένα νέο ραντεβού πριν το τέλος του έτους και ενώ είχαμε κλείσει για την 29/11/13 - εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προέδρους των Ομοσπονδιών Διοικητικών και Εκπαιδευτικών Υπαλλήλων που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση μας εκείνη την ημέρα, προκειμένου να μας συνοδεύσουν στη συνάντηση-τελικά  τελευταία στιγμή αναβλήθηκε. Έκτοτε δεν έχουμε καμία άλλη πληροφόρηση.

  Στη συνέχεια θα ήθελα να σας ενημερώσω και για τις δικαστικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε το Δ.Σ. το 2013. Την 3/4/13 , ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεση της Γαλαριώτου που ζητούσε από το ΤΑΠ να της καταβληθεί το ποσό των 3.697,68 ευρώ ως εφάπαξ βοήθημα λόγω συνταξιοδότησης. Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών ήταν υπέρ του ΤΑΠ, διότι η αγωγή της κρίθηκε αβάσιμη και καταχρηστική. Τον Νοέμβριο θα εκδικάζονταν η υπόθεση της Γιαννοπούλου (παρόμοια με Γαλαριώτη), αλλά αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων για τον 5/2014.

            Θα πρέπει να αναφέρω ότι πριν 2 εβδομάδες εκδικάστηκε και η υπόθεση εναντίον της Εμπορικής Τράπεζας για την αυθαίρετη και αντισυμβατική αγορά 30.000 τεμαχίων μετοχών της εταιρείας  ΙΑΣΩ. Παραβρεθήκαμε και αποδείξαμε ότι η αγορά έγινε χωρίς την έγγραφη εντολή από το Δ.Σ. και σε ποσοστό πάνω από το 10% του διαθέσιμου κεφαλαίου που προορίζονταν για τοποθέτηση σε μια τέτοια επένδυση, βάσει σύμβασης. Μετά από 14 χρόνια, δικαιωθήκαμε. Δεν μπόρεσαν να αποδείξουν το αντίθετο για τα όσα διεκδικούμε. Αναμένουμε την οριστική απόφαση του δικαστηρίου.

Τέλος όσον αφορά την αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου για το Psi ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης από το Συμβούλιο Επικρατείας . 

Εδώ θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στη συμμετοχή του Δ.Σ. στην πρόσκληση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου την 22/3/13, έξω από το Συμβούλιο Επικρατείας. Πραγματικά ζήσαμε μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ανταλλάξαμε απόψεις με άλλους που συμπάσχουν με εμάς. Για το λόγο αυτό έχουμε προσκαλέσει κ τη δικηγόρο του Ταμείου μας κ. Κ. Φουντέα προκειμένου να μας ενημερώσει για το αν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση μας.

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου Κρήτης, παραβρεθήκαμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τον 3/13, όταν ξεκίνησε η διαδικασία των διαθεσιμοτήτων πήγαμε στη Λάρισα τον 10/13, προκειμένου να ενημερώνουμε από κοντά τα μέλη μας στην επαρχία. Διατηρούμε επαφή με όλους τους συναδέλφους στέλνοντας με email ανακοινώσεις, πρακτικά, καταστατικό, απολογιστικά συνεδρίων. Έχουμε ενημερώσει τον κόσμο για τα κινητά τηλέφωνα μας  ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορούν οι συνάδελφοι να μας βρήσκουν.

Συνάδελφοι, το Δ.Σ. βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες.  Καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών προκειμένου να διεκδικήσουν αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν, να  λάβουμε και εμείς οι Υπάλληλοι του ΟΑΕΔ την οικονομική ενίσχυση από τη Διοίκηση – όπως άλλωστε γίνεται με τις λοιπές συνδικαλιστικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα.

 

Εύχομαι να έχουμε ένα πετυχημένο συνέδριο, να ακουστούν όλες οι απόψεις και να ληφθούν εκείνες οι αποφάσεις που θα διευκολύνουν το έργο που μας  έχετε αναθέσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/10/13

αναρτήθηκε στις 27 Οκτ 2013, 10:46 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

08/10/13

 

 

Ενόψει της διαδικασίας των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων εγγεγραμμένων μελών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού ΟΑΕΔ, τα μέλη του Δ.Σ.- αφού καταδικάζουν αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης- , προχωρούν σε  ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με το τι προβλέπει το Καταστατικό του Ταμείου για την συγκεκριμένη περίπτωση ή όποια άλλη, που έχει σαν συνέπεια την βίαιη απομάκρυνση μέλους του ΤΑΠ από την εργασία του, χωρίς υπαιτιότητα του.

 

Το άρθρο 9 παρ. Δ του Καταστατικού αναφέρει ότι :Σε περιπτώσεις βίαιης απομάκρυνσης μέλους του ΤΑΠ – ΟΑΕΔ από τον Οργανισμό χωρίς υπαιτιότητά του (συνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, απόλυση), το μέλος λαμβάνει το 60%  του αναλογούντος  bonus, εφόσον έχει συμπληρώσει τουλάχιστον (12) ημερολογιακά έτη ως εγγεγραμμένο μέλος.

 

Αναλυτικότερα  :

 

  1. Υπάλληλος σε διαθεσιμότητα που διαγράφεται από μέλος τότε μπαίνει στον κατάλογο με τους υπόλοιπους διαγραφέντες και περιμένει στη σειρά του για να πληρωθεί. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν έχει τα δικαιώματα που απορρέουν από  το άρθρο 7Ο σχετικά με τις περιπτώσεις έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης μέλους.

 

Tο Ταμείο δύναται να ενισχύσει οικονομικά τα μέλη του σε περίπτωση:

                Α. Σοβαρού ατυχήματος του ιδίου, της ή του συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων του.

                Β. Θανάτου μέλους του ΤΑΠ – Ο.Α.Ε.Δ. ή θανάτου μέλους της οικογένειας του (σύζυγος ή άγαμο τέκνο).

                Γ. Σε περίπτωση θανάτου γονέως άγαμων υπαλλήλων.

                Δ. Σε περίπτωση διαπιστωμένης και βεβαιωμένης από Δημόσιο Νοσηλευτικό ίδρυμα μιας εκ των δυσίατων ασθενειών: α) καρκίνος β) εγκεφαλικό επεισόδιο γ) αορτοστεφανιαία παράκαμψη δ) χρόνια νεφρική ανεπάρκεια ε) σκλήρυνση κατά πλάκας στ) μεταμόσχευση οργάνου ζ) τύφλωση η) αλτσχάιμερ εφόσον οδηγεί στην έξοδο από την υπηρεσία θ) σύνδρομο gravis.

                Η περίπτωση Α και Δ θα αποδεικνύεται με βεβαίωση των αρμοδίων οργάνων του οικείου Ασφαλιστικού Φορέα.

Η περίπτωση Β και Γ με ληξιαρχική πράξη θανάτου συνοδευόμενη από έγγραφο του ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύει ότι είναι προστατευόμενο μέλος

 

  1. Υπάλληλος σε διαθεσιμότητα που παραμένει μέλος του ΤΑΠ και έχει κλείσει 12-14 χρόνια καταγράφεται σε ειδικό βιβλίο και αφού λήξει ο χρόνος διαθεσιμότητας τότε λαμβάνει τις εισφορές του εντόκως άμεσα με σειρά προτεραιότητας και το εφάπαξ βοήθημα μειωμένο κατά 40% όταν προσκομίσει την Οριστική ή Προσωρινή Πράξη Συνταξιοδότησης.

 

  1. Υπάλληλος σε διαθεσιμότητα που παραμένει και έχει κλείσει 15 χρόνια και άνω καταγράφεται σε ειδικό βιβλίο και αφού λήξει ο χρόνος διαθεσιμότητας τότε, λαμβάνει τις εισφορές του εντόκως και το εφάπαξ βοήθημα (χωρίς μείωση)  όταν προσκομίσει την Οριστική ή Προσωρινή Πράξη Συνταξιοδότησης.

 

Συνάδελφοι για όποιες απορίες σας, παρακαλούμε ως Δ.Σ. να επικοινωνήσετε μαζί μας, πριν την οποιαδήποτε κίνηση σας.

 

Επιπλέον όσοι από εσάς (που είστε σε διαθεσιμότητα) έχετε ζητήσει διαγραφή και μετά την ανακοίνωση επιθυμείτε την ανάκληση της αίτησης σας, σας κάνουμε γνωστό ότι έχετε προθεσμία μέχρι την 24/10/2013 δηλαδή μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΟΑΕΔ.

 

                                               

 

 

 

 

                                                Με τιμή το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/10/2013

αναρτήθηκε στις 27 Οκτ 2013, 10:36 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

 

Συνάδελφοι

 

Την 27/09/2013 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας αφού εξετάστηκαν διάφορα θέματα,

Σας ενημερώνουμε ότι:

 

1)     Ο αριθμός των μελών του Tαμείου την  27/9/2013 είναι 1.876 μέλη.

 

2)     Οι μηνιαίες εισφορές των μελών είναι περίπου 75.000,00€.

 

 

3)     Οι συνταξιούχοι που περιμένουν να πληρωθούν  είναι  50 και ο προγραμματισμός μέχρι 12/2013 έχει ως εξής:

 

Σεπτέμβριο  2013

θα πληρωθούν  13 συνταξιούχοι

Οκτώβριο   2013        

θα πληρωθούν    9 συνταξιούχοι

Νοέμβριο    2013

θα πληρωθούν    6 συνταξιούχοι

Δεκέμβριο   2013       

θα πληρωθούν    4 συνταξιούχοι

 

 

Πέρα από τις παραπάνω προγραμματισμένες πληρωμές συνταξιούχων υπάρχει το ενδεχόμενο να πληρωθούν ακόμα 15  μέχρι 31/12/2013 αν δεν υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

 

Οι πληρωμές των συνταξιούχων, των διαγραφέντων αλλά και οι πληρωμές που αφορούν στο άρθρο 7 του καταστατικού μας γίνονται αποκλειστικά από τις μηνιαίες εισφορές των μελών και εφόσον δεν υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή αυτών  από την Διοίκηση.

 

Το πρώτο ομόλογο που θα εισπραχτεί από το Ταμείο μας θα είναι το 2022.

 

Στους παρακάτω πίνακες φαίνεται ο προγραμματισμός πληρωμών για τους διαγραφέντες μέχρι και τον 12/2013 εφόσον  δεν υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή εισφορών  από την Διοίκηση.

 

Πιθανές μικρές αλλαγές είναι πιθανές και εξαρτώνται από έκτατα αιτήματα (Βοηθήματα λόγω ασθένειας ή θανάτου) των συναδέλφων που κάθε μήνα εξετάζει το Δ.Σ.

 

Οι αιτήσεις των διαγραφέντων με πρωτόκολλο μέχρι και τον 4/2012 ως πιθανή ημερομηνία πληρωμής ορίζεται το διάστημα μέχρι και 28/2/2014. Αναλυτικότερα:

 

 

 

             ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 6  ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 10/2013

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΥ

ΧΡΥΣΑ

 

2

ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ

ΠΑΓΩΝΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

3

ΚΟΓΙΑ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΖΑΡΚΑΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΜΠΕΝΕΤΟΥ

 ΑΝΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7

ΛΕΓΑΤΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

8

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

9

ΖΑΓΑΝΑ

ΕΥΑΝΘΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

10

ΖΩΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11

ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

12

ΣΠΥΡΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

13

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14

ΦΟΥΚΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

15

ΤΖΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

16

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΠΥΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 7  ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 10/2013

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΝΑΚΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

2

ΕΥΑΓΟΡΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ

3

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ

ΑΝΝΑ

ΗΛΙΑΣ

4

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΙΑΚΩΒΟΣ

5

ΚΑΚΑΤΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ

6

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

7

ΚΑΡΑΗΛΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8

ΑΛΕΤΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9

ΣΙΔΕΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

10

ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ

11

ΤΖΙΝΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12

ΚΟΥΜΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ

13

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

14

ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

15

ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

16

ΜΠΟΛΤΕΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 8  ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΡΧΕΣ 11/2013

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΖΩΓΑ

ΕΛΕΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2

ΜΑΚΡΙΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΔΕΜΕΡΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΠΛΑΤΩΝ

4

ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΒΕΡΡΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΙΩΑΚΕΙΜ

6

ΜΑΡΙΝΟΥ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

ΚΡΑΛΛΗΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

8

ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

9

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10

ΓΙΟΡΤΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

11

ΜΑΝΤΖΙΑΒΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

12

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

13

ΜΑΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14

ΔΟΥΜΕΤΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

15

ΚΥΡΙΑΖΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

16

ΜΑΚΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΕΣΤΩΡ

17

ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 9 ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ 12/2013

 

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2

ΑΥΓΕΡΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΓΟΥΡΤΖΕΛΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

4

ΚΑΤΣΕΝΗ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΣΚΟΥΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

ΜΙΧΑΙΛΗΔΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

8

ΠΑΡΑΣΟΓΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

9

ΜΠΑΛΑΦΑ

ΟΛΓΑ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

10

ΑΧΙΟΛΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

11

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12

ΓΙΩΡΓΟΥ

ΒΑΡΑΒΑΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13

ΔΑΝΙΗΛΑ

ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ

ΔΑΝΙΗΛ

14

ΚΙΤΙΚΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

 

Οι παρακάτω καταστάσεις θα πληρωθούν μέσα στο α’ 2μηνο του 2014:

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 10

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΛΑΠΠΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

2

ΔΑΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΜΑΓΚΑΚΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΦΩΤΙΟΥ

ΜΑΡΩ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

7

ΜΥΖΗΘΡΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

8

ΣΤΡΟΥΖΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

9

ΣΑΛΠΕΑ

ΜΑΡΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ

10

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

11

ΚΕΦΑΛΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

12

ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

13

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

14

ΜΑΤΖΩΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

15

ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΒΙΟΛΕΤΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 11

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

2

ΜΠΑΙΛΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΔΡΕΑΣ

3

ΓΕΡΕΟΥΔΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ

4

ΚΑΡΤΑΚΗ-ΛΕΒΕΝ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

5

ΚΑΝΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7

ΚΑΝΝΕΛΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

8

ΖΑΖΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

9

ΝΙΚΟΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

10

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

11

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12

ΛΥΜΠΕΡΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

13

ΦΙΛΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

14

ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

15

ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 12

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

2

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΠΛΙΑΚΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

6

ΠΑΣΣΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

7

ΤΣΙΛΙΜΠΩΚΟΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

8

ΣΙΟΛΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

9

ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

10

ΤΣΑΒΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ

11

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

13

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

14

ΚΑΛΟΠΙΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

15

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΧΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΗΛΙΑΣ

16

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Νο 13

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2

ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΚΟΥΛΑΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΜΕΝΕΓΑΚΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΣ

6

ΜΙΧΑΗΛ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

7

ΡΙΖΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8

ΚΑΛΑΘΑΡΑ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9

ΚΑΤΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

10

ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

11

ΜΠΑΤΣΙΟΥΔΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

12

ΤΣΙΟΥΜΠΕΚΟΥ

ΑΓΛΑΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ

13

ΜΑΓΚΟΥΤΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

14

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

15

ΒΕΖΑΚΙΑΔΟΥ

ΑΝΝΑ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

16

ΠΕΖΥΡΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

17

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

…….

ΜΙΧΑΗΛ

                                   

 

 

 

                                   

Εκ του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΟΑΕΔ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΔ κο Θ. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

αναρτήθηκε στις 28 Ιουλ 2013, 12:40 μ.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

                         

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ                                                     

     ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.

 

ΠΡΟΣ:

Τα μέλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 8

            Τ.Κ.: 17456 ΑΛΙΜΟΣ

 Τηλέφωνο: 210 9989174

          Fax : 210 9959039                                              

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΔ κο Θ. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ»

 

Στις 26/7/2013 το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας στα πλαίσια της προσπάθειας του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σκοπών του καταστατικού του πραγματοποίησε συνάντηση που είχε ζητήσει με το διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ.

Στην συνάντηση που παραβρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής κος Σ. Κλάδης,

 ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν και υπέβαλαν  στον  Διοικητή αιτήματα που αφορούν στο σύνολο των θεμάτων του ταμείου μας.

Ο κος Αμπατζόγλου αφού  άκουσε τις θέσεις επιφυλάχθηκε να τις μελετήσει και να μας απαντήσει σε νέα συνάντηση μας στο τέλος Αυγούστου.

 

Συνάδελφοι η πορεία του ταμείου είναι σταθερή και υλοποιείται σε σχέση με τον ψηφισμένο προϋπολογισμό του έτους (όσον αφορά τις πληρωμές σε συνταξιούχους και σε διαγραφέντες) κατά 25% περισσότερο από ότι είχε προβλεφθεί.

Για ότι νέο υπάρχει για την σταθερή πορεία του ταμείου μας θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  

 

 

 

 

Με τιμή

για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       

 

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

Α. Τσάλαβος

Ε. Αλεβιζάτου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ 27 2 2013

αναρτήθηκε στις 27 Φεβ 2013, 4:22 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

                                                                                                ΗΡΑΚΛΕΙΟ 27-2-2013

Ένωση Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης                                             

                                                                                                                ΠΡΟΣ: Όλες τις Υπηρεσίες

Κνωσού & Νάθενα                                                                              ΚΟΙΝ.   : Μέλη της Ένωσης

Τ.θ. 1920                                                                                                                                               

Τ.Κ. 71409,Ηράκλειο,

Κρήτη                   

Τηλ: +30 2810-236215

Fax +30 2810-233364

Email: e.y.oaedkritis@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.eyoaedkritis.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι

 

Στις 21 & 22/2/2013 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας στο οποίο έλαβαν μέρος και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της περιφέρειας Κρήτης Κ. Μπέζος και Ν. Σπανός.

Κατά την επιστροφή τους παρέδωσαν το φάκελο με όλα τα στοιχεία που αφορούν τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρήσης από το Δ.Σ. του Ταμείου.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, στέλνουμε το φάκελο αυτό σε όλες τις υπηρεσίες για να είναι προσβάσιμος απ όλους τους συναδέλφους.

Εντός των ημερών θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ταμείου, για την σύνθεση του οποίου θα σας ενημερώσουμε όπως και για καθετί νεότερο.

 

Παρακαλούμε να αποστείλετε ερωτήματα, απορίες, προτάσεις που επιθυμείτε για να μεταφερθούν για συζήτηση στις πρώτες συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ απο τον συνδυασμό "ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

αναρτήθηκε στις 22 Ιαν 2013, 10:41 μ.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΟ 21-01-2013

 

 

 Συνάδερφοι

 

 

Μετά την ανακοίνωση από το Δ.Σ. του ταμείου Αλληλοβοήθειας  και την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής για την την ανάδειξη αιρετών Αντιπροσώπων της Γ. Σ. του Ταμείου,  οι παρακάτω συνάδερφοι ΖΩΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΜΠΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ανάλαβαμε την πρωτοβουλία  αφού συζητήσαμε με συναδέρφους που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι να  συγκροτήσουμε κοινό ψηφοδέλτιο για την Κρήτη πέρα από κόμματα και χρώματα. Στόχος αυτής της προσπάθειας η καλύτερη εκπροσώπηση όλων των συναδέρφων από κοινού αφού κοινός είναι ό στόχος της καλύτερης συμβολής στην  διαχείριση  

του ταμείου μας.

 

Δυστυχώς κατ’ εμάς ο στόχος του ενός ψηφοδελτίου δεν επιτεύχθει, παρ’ όλα αυτά αναγνωρίζουμε το δικαίωμα κάθε συναδέρφου να συμβάλει στον παραπάνω στόχο με τον τρόπο που αυτός θεωρεί καλύτερο.

 

Έπειτα από τα παραπάνω καταθέτουμε την υποψηφιότητα μας σε πανελλαδικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με την ονομασία :

 

«ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

 

 

 Αυτή η πρωτοβουλία  αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην καλύτερη εκπροσώπηση των μελών της περιφέρειας μας στο ταμείο.

Άλλωστε το ενδιαφέρον μας για την ενημέρωση των συναδέλφων μας, αλλά και την σωστή διαχείριση του ταμείου όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν είμαστε αντιπρόσωποι στη Γ.Σ. του ταμείου, μέσω του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Κρήτης

(Βλέπε προτάσεις-ερωτήματα-τοποθετήσεις στην Γ.Σ.) αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη προσπάθεια εκ μέρους μας στην επίτευξη των παραπάνω στόχων.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που συνεχίζουν να είναι μέλη στο ταμείο να λάβουν μέρος στις εκλογές μιας και ο θεσμός του «Ταμείου Αλληλοβοήθειας» είναι δημιούργημα  όλων μας  είναι επίτευγμα περηφάνιας αλλά και αποδεδειγμένου οφέλους για το σύνολο των συναδέλφων.

 

Με τιμή εκ μέρους του ψηφοδελτίου

ΖΩΑΚΗ  Ε.

ΜΠΕΖΟΣ  Κ.

ΣΠΑΝΟΣ Ν.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

αναρτήθηκε στις 16 Ιαν 2013, 1:53 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ   10-01-2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

 

 

Συνάδελφοι,

μετά την απόφαση του Δ.Σ του Ταμείου Αλληλοβοήθειας να προκηρύξει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών Αντιπροσώπων της Γ. Σ. του Ταμείου, σας ενημερώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν στις 08/02/2013 ημέρα Παρασκευή .

Οι υποψηφιότητες  υποβάλλονται μέχρι τις 18/01/2013 στην Εφορευτική Επιτροπή,

 ( fax 2810254653 υπόψη κ. Δαγκωνάκη) ομαδικά ανά συνδυασμό η ατομικά από  μεμονωμένους υποψήφιους.

 

 

 

από την Εφορευτική Επιτροπή

 

Ασλάνης Νικόλαος 

Καλαράκης Μηνάς           

Σοφιολάκη Πελαγία          

Ρουκουνάκης Εμμανουήλ 

Δαγκωνάκη Χρυσή           

Η Ευτυχία Αλεβυζάτου νέα Πρόεδρος του Ταμείου αλληλοβοήθειας ΟΑΕΔ

αναρτήθηκε στις 23 Δεκ 2011, 2:08 π.μ. από το χρήστη ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ Μετά την αποχώρηση του Συναδέλφου Αντώνη Κορμά, από την προεδρεία του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του ΟΑΕΔ, το Δ.Σ. του Ταμείου  εξέλεξε νέα Πρόεδρο, την Ευτυχία Αλεβυζάτου. Η κ. Αλεβυζάτου μετά την εκλογή της δήλωσε:"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει Πρόεδρο.

Αναμένω την στήριξη τους στο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε σε μια δύσκολη και ασταθή περίοδο.

Εύχομαι η συνεργασία μας να είναι αποτελεσματική με έναν και μόνο στόχο τη διαφύλαξη και προστασία του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, παρέχοντας σιγουριά, εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτό, βλέποντας μόνο μπροστά…..

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ για το 2012 , υγεία , υπομονή και ενότητα."

Να ευχηθούμε  και εμείς καλή επιτυχία στη νέα Πρόεδρο και καλή Συνάδελφο, Ευτυχία Αλεβυζάτου, που αναλαμβάνει το Ταμείο σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο. Το Ταμείο αλληλοβοήθειας είναι το τελευταίο οχυρό πραγματικής αλληλεγγύης των  εργαζομένων στον ΟΑΕΔ και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.

http://oaednews.blogspot.com/2011/12/blog-post_22.html

1-8 of 8