«Excuses per llegir algun llibre més» 2017-18

PROJECTES DE DINAMITZACIÓ DE LA LECTURA OBERTS A CENTRES DEL BAIX EMPORDÀ, GARROTXA I GIRONÈS
Participa-hi!

Inscriu-t'hi entre el 2 d'octubre de 2017 i l'1 de març de 2018

QUIN MUNT DE LLIBRES!

T'imagines posar un damunt de l'altre tots els llibres que llegim entre tots?
Fins on arribaria el munt de llibres? Seria més alt que la "senyo"? Que la porta de l'escola? Que l'escultura més alta del poble? O potser més alt que el campanar?
Segur que arribaríem fins l'alçada de molts monuments coneguts i edificis notables... quins?


BOOKTUBERS!

T'agrada llegir? T'agrada explicar als altres què has llegit? T'agrada que t'expliquin llibres interessants per llegir?
Atreveix-te a fer la ressenya amb gràcia d'un llibre a través d'un vídeo a Youtube... Només caldrà que observis quatre recomanacions bàsiques. 
Així de senzill, així d'educatiu, així de fàcil!


MOMENTS LITERARIS

Seguint la idea del projecte Geolittera del curs passat... quan llegeixes un llibre segur que hi ha frases que et criden l'atenció.
Segur que l'autor del llibre hi ha escrit una frase brillant. Aquella frase tan encertada i magnífica, amb les paraules justes.
T'hi has fixat perquè no t'ha deixat indiferent. Ens la comparteixes?


EL CISTELL DE LES PROPOSTES

Llegim molt llibres!
A les aules i biblioteques ja es fan moltes activitats d'explotació de la lectura que va més enllà de la visibilitat que donen aquests projectes... tanmateix, us volem fer més propostes de treball relacionades amb la lectura.

FIRA DEL LLIBRE

La Fundació Llibreria les Voltes convida tota la comunitat educativa i públic en general al actes de la III Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona, el 6 i 7 d'abril de 2018.
Hi haurà diversos actes de difusió i dinamització relacionats amb la literatura infantil i juvenil; també els resultats de les participacions a les «Excuses per llegir algun llibre més...»
«EXCUSES PER LLEGIR ALGUN LLIBRE MÉS» 2016-2017

A la primavera de 2017 vam fer la primera edició d'aquest projecte. Entre els mesos de febrer i març de 2017 vam comptar amb la  participació de més de 5.000 nois i noies d'escoles, instituts i biblioteques del Gironès en tres projectes d'explotació de la lectura.
Prenent com a excusa la II Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Girona, vam voler donar un cop de mà als joves que volguessin llegir algun llibre més... proposant-los activitats d'explotació de la seva lectura senzilles, divertides i col·laboratives.