DARRERA EXCURSIÓ:

Dia 19/04/2015
 
CASTELL DE SANTUERI
 
 
PLA PREVIST

Des del Puig de Sant Salvador, on hi deixarem els autos, partirem cap el Castell per un itinerari que aprofita de camins existents fins arribar a la carretera que hi puja, ja pràcticament als seus peus. Com ara esta restaurat es pot accedir al interior pagant una petita entrada. Allà dinarem i després tornarem per la mateixa ruta.

DE COM VA ANAR...
 
 
 
 
 

Arribàrem a Sant Salvador animats pel agradable dia que feia, al cap d’una estona ja comprovàrem que seria un poc massa agradable..., el sol apretaba fort !. El camí cap a Santueri es ben interessant, ara això si, un poc més fexuguet del que pensàrem, entre la calor i les pujadetes i, sobre tot, baixadetes que es troben al llarg d’ell. També cal estar pendents de les marques verdes, per no equivocar-se i/o anar demanant a la gent que fa el camí al reves, tot i que pràcticament en cap moment es perd de vista el Castell. Arribarem a punt de dinar, bueno és un altre manera de dir que ja teníem gana.... Allà mateix, en terra, menjàrem, i destacaria del important acte, l’ampli acord de considerar deliciosa la coca que en Rafel va dur (feta per la mare de la Xisca): moltes gràcies !.


La visita al castell, la férem ràpid, cal dir que, a part de les vistes, que son impressionants, la part encara en peus a l’interior quasi es redueix al que es pot veure des de l’entrada…, però férem una petita contribució a la economia local i ens imaginàrem com deuria ser el castell quan estava operatiu, amb l’ajuda de la documentació a l’abast dels visitants (o qualsevol interessat) ….

 


 
 
 
 
 
 
ÀLBUMS DE FOTOS DE L'EXCURSIÓ
 
 
 
 
Fotos d'en Rafel :
 
 
 
Fotos d'en Josep :
 
 

 
Comments