SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!

"A Világegyetem csak olyan problémát talált ki, melyre megoldást is adott. Így hát nem létezik olyan fájdalom, betegség, magány, szerelmi csalódás, szegénység vagy nélkülözés, melyre ne lenne gyógyír. A Jó Isten azért adott a kezembe gyógyírt és a szellememnek tudást, hogy az emberiséget szolgáljam, s a Boldogság Útjára vezessem a hozzám fordulókat. Bármi is légyen a baj oka, mindenre van megoldás, válasz, s lehet, hogy akár azonnal..."

"...vesd el a képzelet minden koloncát, működjék szenvedély, érzés, tudás, 

s ezt jól jegyezd meg: egy nagy adag bolondság!"  mert "A vidámság minden erény anyja"

*   *   *

ÉVA ILONA Királyné

spirituális mentor, író, tanító,

párkapcsolati sp. tanácsadó,

Bach virág terapeuta

 *   *   *

Párkapcsolati elemzések-javítások

Párkapcsolati és szexual parapszichológia

Sorselemzés * Jövőbe tekintés és Múltidézés * Kártyavetés

Családállítás * Karmaoldás * Személyiség analízis

Állapotfelmérés * Rontásvizsgálat

 Bach virágterápia * Boldogságterápia

*   *   *

Személyes, telefonos, viberes és skype-os konzultáció

Bejelentkezés telefonon vagy viberen: ++36703145911

* Facebook: http://facebook.com/kiralyneevailona

* Telegram: http://t.me/EvaIlonaKiralyne

Telegram csatornáról minden videó, kép díjmentesen letölthető

* Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu6Xpr1fY6OVyrr_i-RzMdQ

*   *   *

ITALIANO

EVA ILONA, consulente spirituale, scrittore, insegnante e "il dottore dell'amore"

DIVINAZIONE, CONSIGLI SPIRITUALI, ORACOLO, MESSAGGI DI ANGELI, CONTRO LA MALEDIZIONE, TERAPIA DELLA FELICITÁ, TERAPIA PER AMORE, TERAPIA FIORI DI BACH 

"Ci sono risposte a ogni domanda" e sono soluzioni ai tutti problemi... Vieni con me in via della felicitá! "Il mal d'amore è come la depressione: si può curare"

Sito web: www.evailona.hu * Facebook italiano: http://www.facebook.com/evvalenadivina * TikTok: @corsoditarocchi * Twitter: @Evailona

Phone e Viber: +36703145911 * Skype: eva.ilona * Facebook e Messenger: https://www.facebook.com/kiralyneevailona * Il prenotazione del tempo é importate

Prezzo del consultazione: 10 minuti = 10 euro; 30 minuti = 25 euro; 60 minuti = 50 euro * Prezzo del rispondo per iscritto: 200 parole = 10 euro * Pagamento al conto bancario

*   *   *

* PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA

 Teljes elemzések, analízisek és blokkoldások azoknak, akik szeretnék kapcsolatukat megerősíteni illetve azoknak, akik az elválás útját választják. Speciális technikánk segítségével az egyedül élő magányosok újra párra találhatnak, újra szerelemben élhetnek, újra megízlelhetik a boldogság édes gyümölcsét. 

* TAROT, CIGÁNY KÁRTYA és LENORMAND SORSELEMZÉS, NUMEROLÓGIA

Bepillantást nyerünk múltunkba, jövendőnkbe és jelenünkbe, valamint tanácsot kapunk életünk kritikus pillanataiban. Eszközeink segítségével felszínre hozzuk a párkapcsolati blokkokat, s majd a teljes elemzés után feloldjuk azokat. A klasszikus sorselemzés megmutatja, kik vagyunk és mi az életfeladatunk itt-e Földön. Megtudhatjuk, hogy kinek látjuk önmagunkat, mások milyennek látnak bennünket, mit gondolnak rólunk, mi a párkapcsolatunk titka testi, lelki és szellemi szinten. Megkeressük azt az utat, mely elvezet a boldogsághoz és a teljességhez.

* ÚT A SIKERHEZ

Vajon miért kerül el az anyagi szerencse? Nemcsak elemzést, hanem tanácsot is kapunk, hogy mit kell tennünk, annak érdekében, hogy mielőbb célhoz érjünk, beteljesítsük az anyagi világgal kapcsolatos vágyainkat.* "Köszönöm a Nagy lehetőséget, ami szárnyakat adott!" Katika, Tatabánya

* FÉNYKÉP ANALÍZIS, SZEMÉLYISÉG ELEMZÉS

Eltűnt személyek, elveszett, ellopott tárgyak felkutatása az energetika, a metafizika és a parapszichológia eszközeivel.

* ELŐZŐ ÉLETEK KUTATÁSA, CSALÁDÁLLÍTÁS, IDŐUTAZÁS

Szeretnéd tudni mi voltál előző vagy még korábbi életedben? Hol éltél, mi volt a foglalkozásod, milyen személyiség voltál és milyen életet éltél? Visszatérő jelenetek vannak az életedben, melyeKET nem sikerült megoldanod? Újrajátszod és megismétled elődeid problémáit, blokkjait? A parapszichológia eszközeivel megszakítjuk a láncot, s feloldjuk a nehéz energiák örvényét.

* KLASSZIKUS RONTÁSVIZSGÁLAT ÉS ÁTOKLEVÉTEL

A rontás tipikus tünete, hogy semmi nem sikerül, mintha folyton falakba ütköznél. Dolgozol, pénzt is keresel, de mintha a kútba dobnád, s a pénztelenség életélménye marad csak számodra. Ha van párkapcsolatod, az a baj, ha nincs párkapcsolatod, az a baj... Képtelen vagy megélni a felhőtlen szerelmet, pedig úgy érzed, az ügy érdekében már mindent megtettél. Klasszikus és modern módszerek ötvözetével feltárjuk a sikertelenség forrását, s azt feloldjuk, megszüntetjük.

Még több a sorselemzésről:  http://evailona.gportal.hu * http://josvonal.gportal.hu

*   *   *


Önbizalom erősítő, személyiségfejlesztő szuper meditáció

*   *   *

Erőt adó meditáció a testi-lelki egészségért, a teljességért

*   *   *

   "Legszebb és legéletreszólóbb élményem, hogy megtaláltam Éva Ilona tündérképző tanfolyamát.A belőle sugárzó páratlan szeretet és tudás mélyen beivódik a tanitványaiba,s olyan pozitiv töltést ad, mely segit azon az uton haladni, hogy tudásunkkal megpróbáljuk az embereket a számukra legjobb életutra irányitani, problémájukat oldani és megszüntetni.Ha bárkinek olyan különleges képessége van, amit fejleszteni szeretne, szivből ajánlom Éva Ilona kártyavető, mágia és gyógynövényismereti tanfolyamait. Czirják Tiborné Móra Gyöngyi Erzsébet"

"Életem legjobb döntése volt, mikor a tündérképzőt választottam tudásom bővitésére.Azt a magas szintü szeretetet és tudást, melyet tanárunk, Éva Ilona közvetit felénk, vétek lenne nem megtapasztalni, illetve befogadni. A mai rohanó világban egy sziget a tündérképző tanfolyama, klubestje, ahol a résztvevők teljes szivvel odafigyelnek egymásra, szeretetet tanusitanak egymás iránt, miközben olyan tudással gyarapodnak, mellyel a világ, a sorsok jobbá forditásában tudnak segiteni." 

"Kedves Éva Ilona! Már régóta akartam írni, most jutottam hozzá. Ezúton szeretnék megköszönni mindent Neked, többek között a tudást amit rám öveztél!!!!! 

Mindent hasznosítok az életemben, az ezo tv-nél dolgozom már, és nagyon szeretem, megtaláltam "önmagam". Embereknek segíteni, ez az életcélom. 

Hívtak élő adásba is műsort vezetni, de nem vállaltam, mivel én a kamerától lámpalázas vagyok, mikor felvételiztem, akkoris nagyon izgultam. (mostmár úgy van a felvétel, hogy kamerás felveszi amikor vizsgázunk, nekem 4 tagú "bizottság", főnökség előtt kellett teljesítenem óriási lámpafényben) 

Tudod úgy voltam vele, hogy önerőből akartam bejutni, gondoltam ha így nem sikerül, akkor sehogy ne sikerüljön.... 

Remélem fogunk még találkozni, most egyenlőre nem tudok menni, mert sok a munka, és nekem nagyon messze van, de sokat gondolok Rád azóta is, nagyon megkedveltelek, és szeretettel üdvözöllek: Helena"

"Nem tudom elégszer megköszönni az égieknek ,hogy elvezettek hozzád ! Addig is tudd ,hogy azon emberek közö tartozol aki nekem fontos és nem csak azért mert mindíg segítesz ,néha helyre raksz ! Olyan érzés mint amit az ember a testvére iránt érez ,persze az is igaz ,hogy te tanítom vagy ,egy fajta tisztelet is benne van. 

Ragozhatnám ,de nem teszem az a fontos ,hogy megtaláltalak !" 

„Kedves Ilona! Boldog vagyok hogy megismerhettelek. Nagyon érdekes dolgokat tanulhattam tőled. Üdv: Sándor” 

„Szép napot kivánok szeretettel .Tegnap délután felkapcsoltam a tévét a budapest csatornát és a te müsorodat láttam.Nagyon örültem neki elsem tudod képzelni mennyire.Nagyon érdekes rendezvényeket csináltok,Nagyon szeretnék már találkozni veled és atöbbi tündérrel.Remélem hamarosan eljön az idő és én is köztetek lehetek. További minden jót sok sikert örömet kivánok szeretettel . Irén” 

„ALÁZATTAL ÉS TISZTELETTEL KÖSZÖNÖM KEDVES VÁLASZODAT, KÉRLEK HA KÉRDÉSEM LESZ AKKOR UGYE SEGÍTESZ MÉG! AZ ÖREGISTEN KÍSÉRJE UTADAT! ÖLÜ” 

"Kedves Eva,màr kèt napja olvasgatom az interneten az On honlapjàt ès le vagyok teljesen nyugozve.Màr règòta èrdekel a tèma,de sajnos idom az kevès hogy màssal is foglalkozzam a munkàmon ès a csalàdomon kivul. Krisztina, Treviso

*   *   *

Még több E.L. di Reirossi-ról


# jóslás # kártyavetés # sorselemzés #tarot # cigánykártya # numerológia # számmisztika # bachvirágterápia