EcoVrede Nederland Vrijwilligersvacatures

Draag een steentje bij aan met inspiratie werken en ontplooi jezelf                             
Inleiding:

EcoVrede is een keuze om met jezelf aan de slag te gaan en 
zo een bijdrage te leveren aan de realisatie van een gezonde 
samenleving
EVS staat voor Ecologisch Vernieuwende Samenleving  

"Verbeter de wereld, begin bij jezelf" is een motto op het lijf geschreven voor EcoVrede Nederland. Wij zetten ons in voor het informeren en ondersteunen van burgers die verantwoord willen leven. Of het dan gaat over zelf je stroom opwekken, je eigen groenten kweken op je balkon, of voedselverspilling tegen te gaan. Voor elke stap naar een mooiere toekomst heeft EcoVrede passende ruimte, advies en ondersteuning. Maar ook in het hier en nu ondersteunen en informeren we mensen die in de huidige maatschappij tussen de wal en het schip vallen. Mensen die nauwelijks kunnen rondkomen, of met andere uitdagingen te maken hebben. Dit is allemaal mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers. Wij nodigen ieder uit, bedrijf, persoon en instelling, te participeren in ons werk en mee mogelijk te maken. Paradise in progress!

En ook bij de vrijwilligers ligt de nadruk op verbetering en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Zo kun je aangeven waar je sterke en zwakke punten liggen, kun je zelf kiezen waar je je op richt, en krijg je als je wil ondersteuning en coaching om je verder te ontwikkelen. Een betere wereld bouw je immers samen! En; willen wij iets anders dan zijn andere keuzes en nieuwe perspectieven noodzakelijk.

Je nieuwe werkomgeving
Je krijgt een levendige werkomgeving met verschillende gezellige collega’s. Je eigen pad kiezen staat bij ons hoog in het vaandel, en we moedigen elkaar aan om creatieve oplossingen te zoeken voor dingen waar je tegenaan loopt. Hier vind je geen hokjes waar alles inpast maar wel ruimte (!) en moet je de hokjes zelf verzinnen en ook zelf verantwoordelijkheid nemen .. in overleg.

EcoVrede Nederland               
Actief voor de wereld van nu. 

Praktisch, sociaal, menselijk, gezond en inspirerend!

Meer weten en een afspraak maken?
Stuur ons je CV en een korte toelichting over je achtergrond, motivatie en waar je aan denkt en wij nemen contact met je op! ecovredeaarde@gmail.com