Kijk, kijk alsof je voor de eerste keer kijkt.

Met deze gedachte sta ik open en nieuwsgierig in het leven.

Ik ben Barbara Westerhof, getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Ik heb creatieve hobbies, hou van de natuur en van muziek. Mijn interesse in Touch for Health begon in 2006 toen ik merkte wat het voor mijzelf betekende. Eerst nog voorzichtig verkennen via de cursussen, waarmee je leert anderen energetisch in balans te brengen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren.
Zoveel moois, daar wilde ik meer van weten, maar vooral ook meer mee doen.

Touch for Health liet me niet meer los en zo ben ik in 2011 begonnen met een persoonlijk opleidingsplan tot Coach & Counsellor met speciale aandacht voor Touch for Health.

  • 2012 Medische basiskennis (MBK) behaald, bij de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK)
  • 2013 - 2014 Touch for Health modules 7-tal IKC certificaten behaald
  • 2013 Centering bij het Centrum voor Kinesiologie
  • 2014 1e niveau Academie voor Counselling & Coaching (ACC)
  • 2016 Psychosociale Basiskennis (MBK) behaald bij de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK)
  • 2016 - 2017 2e niveau Academie voor Counselling & Coaching (ACC), specialisatie stress.

Voor en tijdens deze opleidingen ben ik altijd werkzaam geweest in de financieel-administratieve hoek van het bedrijfsleven. Meestal grote bedrijven waar ik met veel klanten en collega’s contact heb.

Mensen vertellen mij gemakkelijk wat ze bezig houdt en dus ben ik rijk aan levensverhalen van anderen en vanuit mijn eigen levensverhalen rijk aan levenservaring. Een luisterend oor dat dankzij Touch for Health niet alleen luistert naar iemands verhaal, maar ook naar wat het lichaam te vertellen heeft.