Welkom bij Even voor jezelf,

de praktijk van Barbara Westerhof, kinesioloog.

Ons lichaam is ontworpen om zelfhelend te zijn. Door verschillende oorzaken als stress, geblokkeerde emoties, een verkeerde houding en slechte voedingsgewoonten kan het uit balans raken. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert en balans brengt in zijn energiesysteem. Het energiesysteem bestaat uit meridianen zoals in de Chinese geneeskunde vermeld. Kinesiologie betekent letterlijk “bewegingsleer”. Door middel van spiertesten, waarbij de kinesioloog zachte druk op verschillende geïsoleerde spieren uitoefent, worden onbalansen zichtbaar.

Ik werk volgens het educatieve model. Samen luisteren we naar wat jouw lichaam te vertellen heeft over het probleem dat jou bezig houdt, zodat je je bewust wordt van jouw situatie. Met behulp van verschillende technieken word je ondersteund en gebalanceerd. Door de spiertesten zal de houding veranderen (fysiek en mentaal) wat zal leiden tot een verhoogd welzijn.

 Wil je meer weten over kinesiologie, wat een consult bij mij inhoudt of wil je een afspraak maken? Klik dan op de knopjes bovenaan deze pagina.

Tot ziens!