histori            regates           anuncis           contacte           noticies           links  


                                                                                      

noticies 2015, 2014, 20132012, 2011, 2010, 2009 
  • 06-09-2015 Sven Stadel y Irene Snachez Campeones de España
El regatista Sven Stadel (CN Dénia) s'ha proclamat campió d'Espanya 2015 de la Classe Europe, Sergi Pérez (CN Estartit) ha estat el subcampió i la juvenil del RCN Torrevieja, Irene Sánchez , ha estat la tercera al podi absolut del campionat d'Europe, aconseguint l'alacantina, també, el campionat en la categoria femenina absoluta i ser, així mateix la campiona, de la classe s-19. En masculí Sub-19 el guanyador sots19 el guanyador ha estat Joaquin Domenech del RCR de Alicante.
El descart i les penalitzacions han afectat de forma molt especial la classificació en Europe. Ascensió Roca (20 punts), a part de perdre el subcampionat absolut, també ha perdut l'or de la categoria femenina, en benefici de la seva companya de club, la juvenil Irene Sánchez, que avui en acabar la jornada ha passat de la sisena posició de la general -que tenia ahir dissabte- a la tercera plaça del podi absolut (16 punts). Destacar en aquest campionat d'Espanya de Europe l'excel·lent actuació del català Sergi Pérez (15 punts), que en la jornada de dissabte es trobava tercer de la general i avui, amb una tercera posició en l'última prova, li ha suposat conquerir el subcampionat d'Espanya. Sven Stadel, amb unes regates impecables, s'ha proclamat de nou campió d'Espanya, totalitzant 4 punts, després de donar el descart.
Veure les classificacions
  • 10-07-2015 Port d'Aro tanca un magnífic Campionat d'Europa Màster i Juvenil 
Del 30 de juny al 9 de juliol s'ha celebrat en aigües del CN Port D'Aro el Campionat Europeu Màster i Juvenil de la Classe Europa 2015 que ha estat representat per 13 nacionalitats i 160 regatistesparticipants.
Durant els primers dies va ser el torn dels Màsters, categoria a partir dels 35 anys, en el qual es van poder veure cares molt conegudes d'antics regatistes campions del món com Soren Johnsen o el regatista local, Paul Maes.
Les condicions meteorològiques varen acompanyar a la flota amb vents suaus i molta calor que va permetre disputar 8 proves on finalment, i per només un punt, el regatista del CN Garraf, Pol Rivas, es va adjudicar el campionat per davant de la regatista francesa Séverine Blandet. Completava el podi absolut el regatista Danès Soren Johnsen.
L'inici de la competició per a la flota juvenil va estar marcat per unes condicions de vent fort, a causa de les altes temperatures que hi ha hagut aquests dies. Amb aquestes condicions, el domini va ser pels equips nòrdics de Dinamarca i Suècia, però a mesura que avançava el campionat les condicions de vent també varen minvar donant més joc als regatistes nacionals, més especialistes amb poc vent.
Finalment el suec Albin Johnsson en masculí i la danesa Kristina Velentin en femení van ser elsvencedors del campionat. Destacar també la cinquena posició de la catalana Laura Oliva del CM Torredembarra.


MEDALLER JUVENIL

Masculí
1r SWE-10 – Albin Johnsson
2n DEN-1778 – Emil Munch
3r DEN-1657 – Mads Frokjaer
4t FRA-5664 – Guillaume Boisard
5è DEN-99 – Kristian Valentin
6è DEN-20 – Frederik Andersen
7è SWE-3660 – Albin Börjesson
8è DEN-1790 – Gustav Wantzin
9è DEN-1761 – Jacob Jungersen Hansen
10è DEN-1792 – Kenneth Frederiksen
Femení
1a DEN-1787 – Anna Munch
2a SWE-3672 – Vilma Robeck
3a SWE-33 – Celina Burlin
4a NOR-376 – Nora Johanne Brodtkorb
5a ESP-114 – Laura Oliva Vidal (CM Torredembarra)
6a SWE-66 – Ida Moss
7a SWE-22 – Hanna Johnsson
8a DEN-78 – Neel Jansen
9a DEN-88 – Maria Ravn
10a DEN-1758 – Cille Smedegaard

MEDALLER MASTER

Absolut
1r ESP-805 Pol Rivas (CN Garraf)
2n FRA-5643 Severine Blondet
3r DEN-1789 Soren Johnsen

Absolut Femení
1a FRA-5643 Severine Blondet

Màster Masculí
1r ESP-805 Pol Rivas (CN Garraf)
2n DEN-1789 Soren Johnsen
3r POL-25 Jerzy Sztyk

Màster Femení
1a FRA-5643 Severine Blondet
2a BEL-897 Astrid Dumonceau
3a ESP-673 Maggie Alonso (CN el Masnou)

Grand Màster Masculí
1r FRA-5638 Robert Moner
2n BEL-900 Pieter Van Laer
3r FRA-450 Jean Paul Terret

Super Màster Masculí
1r ESP-70 Paul Maes (CN Port d'Aro / BRYC)
2n ESP-111 Carles Masdevall (CV Fluvià Empuriabrava)
3r FRA-5658 Yves Paix

1r Wood
BEL-891 Frederik Boone

  • 04-03-2015 Rafael Rabasa guanya la Copa Espanya de classe Europe d’El Balís
El balear Veith Nicklas és el vencedor absolut després de les proves de Torrevieja i Sant Andreu de Llavaneres
L’alacantina Irene Sánchez s’imposa en categoria femenina
També s’ha confirmat l’equip nacional que participarà en el Mundial que se celebrarà a Noruega

Sant Andreu de Llavaneres, 4 d’abril de 2015.- El regatista de Sant Vicenç de Montalt Rafael Rabasa (CN El Balís) s’ha proclamat campió de la Copa Espanya de la classe Europe que s’ha disputat de l’1 fins al 4 d’abril en aigües de Port Balís. La segona posició en la prova del Maresme ha estat per Alejandro Pareja (RCN Torrevieja), que ha finalitzat a dos punts del campió i Sven Stadel (RCN Dénia) ha estat tercer a tres punts del campió.
Pel que fa a la victòria absoluta de la Copa Espanya, que surt de la suma de les dues regates disputades a el RCN Torrevieja (desembre) i en el CN El Balís (abril), el vencedor ha estat el balear Veith Nicklas (CN Ibiza), que ha arribat a aigües catalanes amb una còmoda avantatge, regata on finalment s’ha imposat Rafael Rabasa (CN El Balís), de quinze anys. La segona posició en la Copa d’Espanya ha estat per Alejandro Pareca (RCN Torrevieja) i la tercera per Rafael Reyes (CN Ibiza).
La Copa Espanya de la classe Europe ha comptat amb una participació global de més de mig centenar de tripulacions procedents de Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana.
En categoria femenina la vencedora de la Copa Espanya de la classe Europe i en Sub-19 femení ha estat l’alacantina Irene Sánchez (RCN Torrevieja), en categoria sub-19 masculí Joaquin Domenech (RCR Alicante). El Club Nàutic El Balís també ha premiat a els millors en categoria Sub-17, en categoria masculina ha estat per Rafael Rabasa i en femenina, Mar Doreste (Port d’Aro).

L’última jornada de la Copa Espanya de la classe Europe ha estat completa, on s’han disputat quatre proves molt intenses on el vent ha acompanyat bufant entre 6 i 12 nusos d’intensitat de component sud/sud-est (Gregal – Migjorn).
Des de primera hora, la flota ha estat ansioses per poder competir i el Comitè no ha desaprofitat les condicions de vent per donar quatre sortides. En les dues primeres, hi ha hagut vàries crides generals amb bandera negra. De fet, Irene Sánchez ha estat penalitzada però finalment s’ha emportat el títol femení. Sánchez estava en ratxa després de guanyar la primera prova del dia i fer el mateix en la segona, però aquesta última havia sortit abans de temps i ha estat desqualificada. Amb tot, Iván Moreno (CN Ibiza) s’ha emportat el parcial en la segona del dia – quarta del global-. En la tercera prova de la jornada – cinquena de la general – el campió del Món de 2010, Sven Stadel (RCN Dénia) ha guanyat la prova i ha mostrat les seves credencials per intentar guanyar l’acte, però en l’última del dia i de la competició ha estat Veith Nicklas el que ha imposat la seva llei, guanyant la prova que també li ha servit per confirmar la seva victòria absoluta en la Copa d’Espanya.
Després de la Copa Espanya de la classe Europe que ha finalitzat avui en el CN El Balís s’han confirmat també els deu regatistes classificats per disputar el Campionat del Món de la classe internacional Europe, que se celebrarà a finals de juliol a Noruega.
En categoria masculina l’equip nacional serà el format per Alejandro Pareja, Veith Nicklas, Rafael Reyes (CN Ibiza), Rafael Rabasa i Salvi Borrat (CN L’Estartit) i en categoria femenina, Irene Sánchez, Laura Oliva (CN Torredembarra), Cristina Pujol (CN Port d’Aro), Irene Pareja (RCN Torrevieja) i Andrea Rabasa (CN El Balís).

El regatista de Sant Vicenç de Montalt Rafael Rabasa (CN El Balís) s’ha proclamat campió de la Copa Espanya de la classe Europe que s’ha disputat de l’1 fins al 4 d’abril en aigües de Port Balís. La segona posició en la prova del Maresme ha estat per Alejandro Pareja (RCN Torrevieja), que ha finalitzat a dos punts del campió i Sven Stadel (RCN Dénia) ha estat tercer a tres punts del campió.

Pel que fa a la victòria absoluta de la Copa Espanya, que surt de la suma de les dues regates disputades a el RCN Torrevieja (desembre) i en el CN El Balís (abril), el vencedor ha estat el balear Veith Nicklas (CN Ibiza), que ha arribat a aigües catalanes amb una còmoda avantatge, regata on finalment s’ha imposat Rafael Rabasa (CN El Balís), de quinze anys. La segona posició en la Copa d’Espanya ha estat per Alejandro Pareca (RCN Torrevieja) i la tercera per Rafael Reyes (CN Ibiza).

La Copa Espanya de la classe Europe ha comptat amb una participació global de més de mig centenar de tripulacions procedents de Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana.
En categoria femenina la vencedora de la Copa Espanya de la classe Europe i en Sub-19 femení ha estat l’alacantina Irene Sánchez (RCN Torrevieja), en categoria sub-19 masculí Joaquin Domenech (RCR Alicante). El Club Nàutic El Balís també ha premiat a els millors en categoria Sub-17, en categoria masculina ha estat per Rafael Rabasa i en femenina, Mar Doreste (Port d’Aro).

L’última jornada de la Copa Espanya de la classe Europe ha estat completa, on s’han disputat quatre proves molt intenses on el vent ha acompanyat bufant entre 6 i 12 nusos d’intensitat de component sud/sud-est (Gregal – Migjorn).

Des de primera hora, la flota ha estat ansioses per poder competir i el Comitè no ha desaprofitat les condicions de vent per donar quatre sortides. En les dues primeres, hi ha hagut vàries crides generals amb bandera negra. De fet, Irene Sánchez ha estat penalitzada però finalment s’ha emportat el títol femení. Sánchez estava en ratxa després de guanyar la primera prova del dia i fer el mateix en la segona, però aquesta última havia sortit abans de temps i ha estat desqualificada. Amb tot, Iván Moreno (CN Ibiza) s’ha emportat el parcial en la segona del dia – quarta del global-. En la tercera prova de la jornada – cinquena de la general – el campió del Món de 2010, Sven Stadel (RCN Dénia) ha guanyat la prova i ha mostrat les seves credencials per intentar guanyar l’acte, però en l’última del dia i de la competició ha estat Veith Nicklas el que ha imposat la seva llei, guanyant la prova que també li ha servit per confirmar la seva victòria absoluta en la Copa d’Espanya.

Després de la Copa Espanya de la classe Europe que ha finalitzat avui en el CN El Balís s’han confirmat també els deu regatistes classificats per disputar el Campionat del Món de la classe internacional Europe, que se celebrarà a finals de juliol a Noruega.

En categoria masculina l’equip nacional serà el format per Alejandro Pareja, Veith Nicklas, Rafael Reyes (CN Ibiza), Rafael Rabasa i Salvi Borrat (CN L’Estartit) i en categoria femenina, Irene Sánchez, Laura Oliva (CN Torredembarra), Cristina Pujol (CN Port d’Aro), Irene Pareja (RCN Torrevieja) i Andrea Rabasa (CN El Balís).
  • 08-03-2015 Trofeu Primavera CVBLANES #navegaxlAME
Aquest any el Trofeu Primavera del Club Vela Blanes ha estat organitzat amb finalitats benefiques, en favor de l'hospital Sant Joan de Deu i en concret per la investigació de la malaltia AME. Van estar presents en l'esdeveniment els pares de l'Aran, el Pipo i l'Ester promotors de la iniciativa.
Tan sols dissabte es van poder  celebrar les 3 proves programades i va ser amb unes excel·lents condicions, diumenge el vent fa faltar a la cita.
El guanyador absolut va estar Miquel Salazar del CN Estartit, seguit de Alejandro Pareja del RCN Torrevieja i tercer Victor Morató del CN Port D'Aro.
En noies 1a Marina Martinez CN Port D'Aro, 2a Gal·la Rodiera del CN El Balís i 3a Claudia Rodes del CN El Balís.
En sub 17 el guanyador va ser Marc Arrufat del CN El Balís
  • 22-02-2015 XXVII CARNVAL RACE
El passat cap de setmana es va celebrar al Club Nàutic Port D'Aro la XXVII edició de la tradicional CARNAVAL RACE .
Amb unes condicions de vent complicades, tan sols el dissabte es va poder celebrar una única prova, diumenge la forta tramuntana va deixar la flota a terra. La regata la va guanyar la regatista del CM Torredembarra Laura Oliva, seguida de la local Cristina Pujol i tancant el podi femení Irene Sanchez del RCN Torrevieja . En quant a la categoria masculina Sergi Perez del CN ​​Estartit va ser el guanyador, seguit d'Alejandro Pareja del RCN Torrevieja i tancant el podi Marc Arrufat del CN ​​El Balís .
Veure les classificacions
  • 09-02-2015 XXVè Trofeu Samaranch C.N. Sant Feliu de Guixols
La regata ha aplegat 36 participants, el CN Estartit s’ha endut el podi sencer en la categoria masculina. Miquel Salazar ha estat el vencedor, seguit de Sergi Pérez i Salvi Borrat en tercer lloc. En categoria femenina, Laura Oliva (CM Torredembarra) ha estat la campiona, Andrea Rabasa del CN El Bali s’ha endut el segon lloc i Patricia Figueroa del CN Estartit s’ha alçat tercera.
Malgrat el vent de 10 nusos, el temps complex de dissabte, amb ruixats i fort onatge, només va permetre celebra una prova. Diumenge en canvi, el mar estable i el vent de garbí d’entre 12 i 15 nusos que va bufar a partir del migdia va fer possible que es disputessin 3 proves molt competides.
Tant les proves de dissabte com les de diumenge van finalitzar amb una botifarrada popular entre tots els participants.
Veure les classificacions
  • 06-01-2015 Aleix Subirà guanya el Campionat de Catalunya i el Grand Prix de Blanes
Com es habitual a Blanes, entre les diades d'any nou i de reis (del 2 al 5 de gener) s'ha celebrat el Grand Prix International Vila de Blanes. La regata ha finalitzat completant el programa amb un total de 10 proves.

El guanyador absolut del Trofeu ha estat també el regatista del Club Vela Blanes Aleix Subirà amb una excel·lent actuació.

Així Aleix Subirà, ha lluitat fins a l'última regata amb un triple al·licient, conquerir el preuat Grand Prix a Europe, proclamar-se guanyador absolut de l'emblemàtic trofeu organitzat pel seu club, el CV Blanes i convertir-se en el nou Campió de Catalunya de la classe. Els tres reptes, aconseguits. El segon de la general ha estat Sergi Pérez, del CN Estartit i Laura Oliva, del CM Torredembarra.

Veure les classificacions

En quant al Grand Prix els podis han quedat de la següent manera

Masculí.- 1r Aleix Subirà CV Blanes, 2n Sergi Perez del CN Estartit, 3r Chimo Domenech RCR Alicante

Femení.- 1a Laura Oliva CM Toredembarra, 2a Laura Pesola (FIN), 3a Selma Valjus (FIN)

Sub17 Masculí Rafa Rabasa del CN El Balís

Sub17 Femení Laura Pesola (FIN)

Sub15 Masculí Marc Arrufat CN El Balís

En quant al Campionat de Catalunya els podis han quedat de la següent manera.

Masculí.- 1r Aleix Subirà CV Blanes, 2n Sergi Perez del CN Estartit, 3r Rafa Rabasa del CN El Balís

Femení.- 1a Laura Oliva CM Torredembarra, 2a Mar Doreste del CN Port D'Aro, 3a Nina Mir del CN El Masnou

Sb19 Masculi.- Rafa Rabasa del CN El Balís

Sub19 Femení.- Laura Oliva CM Torredembarra