Hovedside‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Lars Johan Brodtkorb vant NC3 i Arendal

lagt inn 2. jun. 2014, 14:50 av Norsk Europajolleklubb

Kristi Himmelfarts helgen var det duket for Lagseilingsuttak til VM og NC3 i Arendal. Torsdag 29. var det lagseilingstrening for de som ønsket å bli tatt ut til Lagseilingslaget i La Rochelle. 13 seilere møtte opp, men ikke alle skulle til VM. Det ble en fin dag på sjøen med mange matcher.

Fredag startet NC3 for Europajoller og Zoom8. Det var fine vinder og strålende sol når NC3 startet. Dagen startet med 3-4 m/s vind og sluttet med vind på 7 m/s. Det ble avholdt tre race for E-jollene denne dagen. Kristine G. seilte godt på hjemmebane denne dagen og var beste jente i alle race med 3., 2. og 6. plass.
Lørdag var det høye bølger og vind fra 7-8 m/s og ned til ca 6 m/s. Lars Johan vant alle tre racene med god margin til feltet denne dagen, og Håvard Aker (Tønsberg) gikk inn til tre like klare 2. plasser. I jenteklassen var det Nora B. som var best denne dagen med 9., 4. og 3. plass.
Søndagen var det litt mindre vind, og dagen startet med AP som hang oppe på land ca 1 time. Det var fin sol, og vind var fra 2-4 m/s hele dagen. Dette var Kristoffer R sin dag for seiere. Han vant dagens to race og avsluttet NC3 som han startet med seier.

Lars Johan Brodtkorb (Horten) og Kristoffer Rosmo (Bundefjorden) delte på å ta alle 1. plassene denne helgen. Lars Johan vant 5 av 8 race og Kristoffer vant 3 av 8 race (alle i lett vind). Disse to ble og nummer en og to sammenlagt. Martin J Jansen (Tønsberg) hadde sin beste NC helg så langt og fikk plasseringer fra 3 - 6 i alle racene. Den jevne seilingen ga tredjeplass sammenlagt. Alle tre er gutter Jr/S.

Jacob Lepperød (Tønsberg) ble 4 sammenlagt og vant gutter rekrutt foran Jacob Undrum (Tønsberg) og Samuel Dalen Selås (Arendal).

Nora Brodtkorb (Horten) ble 5 sammenlagt og vant jenter rekrutt foran Aleksandra Gulbrandsen (Tønsberg) og Inger Helene Stakston (Sandefjord)

Kristine Gustavsen (Arendal) ble nummer 6 sammenlagt og vant jenter Jr/S foran Ida Kristine Stakston (Sandefjord). I denne klassen var det bare to deltakere i helgen.


NEK takker Arendal seilforening for et flott gjennomført arrangement både på land og på sjøen. Dette lover godt for VM på hjemmebane neste år.2014-05-30_NC3_Arendal


Comments