Hovedside‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Første treningsdag Garda

lagt inn 17. apr. 2014, 02:07 av Norsk Europajolleklubb   [ oppdatert 17. apr. 2014, 02:07 ]

Hviledagen ble brukt til alt fra bading, lesing, sjakkspill, sykkelturer, shopping til gå turer mm. Det var en flott dag med strålende sol og litt vind fra nord. Altså ikke en god seiledag uansett.
Seilerne møtte første treningsdag til briefing kl 09.30 - noe som de fleste syntes var litt tidlig. Morgen temperaturen i Garda ligger rundt 12 grader, men når sola kommer slår varmen til. Seilerne var delt inn i 5 grupper og hadde forskjellige mål for dagen. Nordavinden blåste ustabilt når seilerne gikk på vannet mellom 10.30 og 11.30, så det var ikke alle typer øvelser som ble effektive i den skiftende vinden, men de var ute og seilte og hadde det fint. Noen av gruppene kom på land for en kort lunsj, men de fleste var 6 timer på vannet i strekk. Klokken 15.15 kom sønnavinden for fullt og det ble litt action de siste to timene. Forskjellen fra de andre dagene vi har vært på vannet var at det var mer bølger i dag med gode muligheter for å bruke litt muskler. Seilerne var ganske slitne når de kom på land etter maratonøkten. Noen var nødt til å komme inn litt før fordi de ikke hadde med nok mat ut til en så lang treningsdag på vannet.
På kvelden hadde vi fellesmiddag for alle de norske i fjellsiden hos Tønsbergfamiliene. De har leid et hus høyt oppi skråningen med utsikt over hele dalen. I morgen er det start klokken 11.30 så det blir litt roligere.
Comments