Начална страница

 
Търговско предприятие за компютърна техника,консумативи, строителни материали (абразивни инструменти),авточасти за руски автомобили,канцеларски и др.пособия.
 
   
     ВАСИЛИСК МОНТ ЕООД е търговско предприятие, занимаващо се с разработване на високи технологии, софтуерни продукти за тяхното управление, хардуер и компютърна техника.
     Фирмата е създадена през 1997г.Първоначално се развива само на територията на град Монтана.Създава комуникационни и интернет мрежи на територията на града.По-късно 2007г. създава и свой магазин в град Берковица за продажба на компютри и софтуер, канцеларски материали.
     През 2008 г. ЕТ ВАСИЛИСК влиза в преговори с Куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС  и след успешно проведен тест изпит сключва договор за представителство на територията на град Берковица и се заема с извършването на куриерски услуги.
     Поддържаме добри взаимоотношения с фирми Тананд ЕООДИтема-ПГСонар - БГ, ТИ АЙ ТИ ЕООД.Поставили сме си за цел да представим всички фирми производители и търгоци, които желаят да се представят чрез нас и нашия сайт.
     
ć
Бойко Димитров,
19.11.2010 г., 7:58 ч.
ć
Бойко Димитров,
19.11.2010 г., 7:57 ч.
Comments