Kymenlaakson AVH-yhdistys ry

TULE MUKAA N YHDISTYKSEEN
Aivohalvauksen kokeneet, heidän perheensä, ystävänsä ja muut asiasta kiinnostuneet ovat perustaneet yhdistyksiä ja kerhoja eri puolille Suomea.
Yhdistyksen jäsenenä saat tietoa aivohalvaukseen ja afasiaan liittyvistä asioista. Kannattaa tulla mukaan, oletpa sitten sairauden kokenut, omainen tai ammatin vuoksi kiinnostunut. Saat tukea, tietoa ja uusia ystäviä.
Kymenlaaksossa kokoonnutaan kerhotapaamisiin kerran kuukaudessa Kouvolassa, Kuusankoskella, Karhulassa ja Haminassa.
Yhdistyksen kotipaikka on Kouvola. Yhdistyksellä on oma tiedotuslehti AATU, joka ilmestyy n. 4 kertaa vuodessa.

Yhdistyksen puheenjohtaja  Eija Pyötsiä 0400 932 433, eija.pyotsia(a)gmail.com

Sihteeri, jäsenasiat ja rahastonhoitaja Leena Punkanen 040-773 0887 leena.punkanen(a)nic.fi

Yhdistyksen puhelin 044 344 1988/Leena Punkanen

 

Karhulan kerhoa vetää Asko Vepsä 050 582 8770Haminan kerho kokoontuu kesäaikaa lukuunottamatta joka kuukauden toisena tiistaina klo 13 - 15  Ravimäkiyhdistyksen tiloissa, Tarkka-ampujankatu 1, jos siellä on tilaa. V.2014 kerhopäivät ovat 11.2., 11.3., 8.4., ja 13.5., 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12. Kokouksista ilmoitetaan Kymen Sanomien "mitä, missä milloin"- palstalla kyseisen viikon maanantaina ja tiistaina.

 Yhdistys järjestää yhteisiä retkiä ja tutustumismatkoja erilaisiin mielenkiintoisiin kohteisiin. Toiminnan tavoitteena on henkinen virkistys, johon kaikki toiminta tähtää. 


Kerhoissa kokoonnutaan yhteen keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia, mikä on tärkeää etenkin sairauden alkuvaiheessa. Tällainen vertaisryhmän kokemustenvaihto on hyödyllistä jatkossakin, koska mukana on eri aikoihin sairastuneita ja erilaisissa kuntoutusvaiheissa olevia jäseniä. Omien kokemusten ja tuntemusten vertailu muihin saattaa helpottaa oloa, kun huomaa, että joku toinenkin on niistä selvinnyt. Lisäksi kerhoissa virkistetään aivotoimintaa pelaamalla erilaisia pelejä, askartelemalla sekä tekemällä sanallisia ja kirjallisia harjoituksia.

 

Haminan kerhoa vetää v.2014  Esa Vitikainen puh. 040-5474473, esa.vitikainen(a)pp.inet.fi.


Yhdistyksellä on toisaalla tekeillä uudet nettisivut. Kun ne valmistuvat, tulee tänne linkki niihin. Yhdistyksen omille sivuille pääsee tästä

Comments