Hamina-Vehkalahden Pohjola-Norden

Hamina-Vehkalahden Pohjola-Norden toimii pohjoismaisuudesta kiinnostuneiden ihmisten yhdyssiteenä kaakkoisessa Kymenlaaksossa. Yhdistys järjestää vuotuisten tapahtumien (Fredrikshamn-veckan, Pohjoismainen kirjallisuusviikko, Lucia-juhla) lisäksi muutakin kulttuuritoimintaa omin voimin ja yhdessä muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Syksyn 2018 ohjelmaa
Yhdistyksen syyskokous on ma 29.10. klo 19-21 Hilmassa (alakerran kerhotila). Tervetuloa!
Harri Ahosen luento Keski-Skandinavian vaellusreiteistä ma 5.11. klo 17-19 Hilmassa (yläkerran Sininen kabinetti). Tämä on YLEISÖTILAISUUS, johon on vapaa pääsy. Tervetuloa!
Lucia-juhla Johanneksen kirkossa to 13.12. klo 18. Vapaa pääsy.
Muutakin ohjelmaa tulossa. Aikataulut varmistuvat myöhemmin.


Kaupunkikierros Hedemorassa 2011

Ystävyyskuntatoiminta on tärkeää yhdistyksellemme. Haminan ystävyyskaupunkeja ovat Falun Ruotsissa ja Röros Norjassa. Yhdistyksemme vaalii suhteita myös Vehkalahden ystävyyskuntiin: Hedemora, Nord-Fron ja Nysted.

Kesällä 2013 pohjoismaiset ystävämme saapuivat Haminaan neljäksi päiväksi. He majoittuvat noin 20 isäntäperheeseen ja koko tapahtumaan osallistui 90 henkilöä. Kesällä 2015 matkustimme Nystediin Tanskaan. Kesä-heinäkuun vaihteessa 2017  vierailimme Nord-Fronissa Norjassa. Hedemoran kaupunki Taalainmaalla kutsuu meidät vieraakseen juhannuksen jälkeen 2019.

Kertomus kesän 2015 ystävyyskuntatapaamisesta Nystedissä sivun alareunassa pdf-muodossa.

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ja Nordjobb-toiminta ovat keskeisiä väyliä nuorille ja opiskelijoille pohjoismaisessa yhteistyössä ja työmahdollisuuksissa.

Löydät yhdistyksemme myös Facebookista.

Päivitetty 5.9.18