Το καινούργιο μας Covid free στούντιο που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 2 και Ευήνου 7 (στον Πύργο Αθηνών), λειτουργεί απ’ τις αρχές Νοεμβρίου και ξαναβρήκαμε τη χαρά της παρουσίας και της ενέργειας που πηγάζει απ’ την ομαδική άσκηση.

Ακολουθηστε μας στο Facebook
Ακολουθηστε μας στο Youtube
https://sites.google.com/site/esyoga2/testimonials-1

Το καινούργιο μας Covid free στούντιο που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 2 και Ευήνου 7 (στον Πύργο Αθηνών), λειτουργεί απ’ τις αρχές Νοεμβρίου και ξαναβρήκαμε τη χαρά της παρουσίας και της ενέργειας που πηγάζει απ’ την ομαδική άσκηση.

Οι δασκάλες μας διατήρησαν και τα διαδικτυακά μαθήματα, για να διευκολύνουν εκείνα τα μέλη που προτιμούν την άσκηση από απόσταση, κάτι που σεβόμαστε και κατανοούμε απόλυτα, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή.

Ένα μέλος μας, που το ευχαριστούμε ολόψυχα, μας προσέφερε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το βραβευμένο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα των εσωτερικών χώρων Pure AirLab.

Το σύστημα αυτό ενσωματώνει κατοχυρωμένη πρωτότυπη τεχνολογία και πετυχαίνει την εξάλειψη:

· Ιών, συμπεριλαμβανομένου του Sars-Cov-2(0,1μm) έως 0,007μ m

· Βακτηρίων, μυκήτων, μούχλας

· Οργανικών και ανόργανων αερίων και πτητικών ρύπων

Μεγάλα νοσοκομεία στην Αμερική το χρησιμοποιούν (p.ex.Mayo, Cleveland), Πανεπιστήμια όπως το Harvard και επιχειρήσεις σε όλο το κόσμο, όπως Hilton, Marriot κ.λ.π.

Στην Ελλάδα αξιολογήθηκε από τις επιτροπές λοιμώξεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Νοσοκομείων και εξοπλίστηκαν με αυτό όλα τα νοσοκομεία αναφοράς Covid-19 , Σωτηρία, Ευαγγελισμός, Θριάσιο κ.λ.π., αλλά και το Λαϊκό Νοσοκομείο, Γραφεία επιχειρήσεων κ.λ.π.

Τώρα το στούντιο μας είναι απόλυτα προστατευμένο και ασφαλές και όσες/οι από εσάς επιθυμείτε να έρθετε στο στούντιο για άσκηση, επικοινωνήστε με τις δασκάλες σας, γιατί ο αριθμός συμμετεχόντων στο μάθημα θα παραμείνει περιορισμένος.

Να είμαστε όλες/οι γερές/οί για να χαιρόμαστε και να επωφελούμεθα από το HaTha yoga bien tempéré, τη μέθοδο της Εύας μας!

Η Στάση της Γάτας - Προετοιμασία του rocking - Ο χαιρετισμός στον Ήλιο- μικρή και μεγάλη αναπνοή - Το Τόξο - Η Ακρίδα - Η Κόμπρα- κύλισμα του rocking - Τραπεζάκι ανάποδο - Η Επικλινής - Η κατακόρυφος – Η στάση του μαθητή, τσιμπίδες – Μεγάλη τσιμπίδα – Στάση ψαριού κλασική, ψαράκι Μπρούμυτα, ψαράκι ανάστροφο – Διαμάντι Μούντρα - Μούντρα στη καθιστή λεκάνη –Μισή γέφυρα – Επικλινής Λαμπάδα –Γεωμετρική στροφή – Στροφές.

https://sites.google.com/site/esyoga2/kalos-erthate